Sol

Varit en solig och god dag idag. Varit ute promenad med barnen och när älskling vaknade åkte jag ner till stan. Köpte present till Linas underbara son Noah som fyllt 3år:)
Blev några tröjor till Theo med och så tippade jag på Europatippset, får se om det blir någon vinst.
Provade även mina nya converse ner till stan, super gooa :)

Nu lite kvällsmat, natta barn, sen mysa framför tv (själv) älskling ska in tidigare till jobbet i dag med:(


Picknick

Efter att vi hämtade Theo på dagis så gick vi till kransmossen och hade lite picknick:)
Det va så blöt där så det blev att sitta kvar i vagnen och fika, fick busa på lekplatsen hemma istället.


Vår:)

Nu känns det verkligen att det är vår!! Så underbart ute, friskt och skönt.
Jag och Eden tog en liten extra promenad efter vi hade lämnat Theo på dagis och vi tar nog en till när vi har hämtat honom.
Underbart med vår!!:)


Besök

Haft en riktig go dag idag. Theo har varit på dagis som han alltid är på måndagar, jag och Eden har varit hemma efter en promenad. Fick besök av Irene och hennes söta bebis:) sen på kvällen kom mamma/mormor och hälsa på en stund, Theo va på sånt mysigt humör och bara skulle sitta i mormors knä<3
Nu sover dom och jag ligger i sängen och kollar på familjen annorlunda, älskling va tvungen att åka och jobba lite tidigare idag med.

På väg hem från dagis träffade vi på grannens katt som hoppade upp i vagnen och myste med Eden, som hon skratta:) hon älskar verkligen katter.


bilder på cupcakes


                    

Cupcakes

Nu har jag provat på att göra mina första cupcakes:) dom va mer en godkända av dom som prova här hemma (Theo och älskling) så det blir nog fler gånger jag gör detta:)

Igår va vi på Leos lekland och busade som aldrig förr:) fick inte ens dom att sitta lite stil för att dricka. Vi va tröttare en barnen kan jag lova:)
Älskling har åkt till jobbet, fick åka lite tidigare idag. Det blir mys med barnen till Bolibompa på hög nivå här i kväll!!


Underbara

Mina underbara vänner har varit här och förgyllt min och barnens dag:)
Jag och Theo bakade en kaka som vi bjöd på men vi hade visst råkat smygätit en bit från den. Theo och Noah lekt på vanligt på deras lilla sätt, så roligt och se dom busa så:) Eden springer efter och försöker va med på sitt sätt, gullisen.
Noah älskar att kolla på Bamse, så nu när Theo skulle sova så tänkte jag se om han tyckte om det med?. Och om han gjorde, kollade om och om igen:) blev till att han somnade med den i handen (telefonen), med Bamse på:)

Natt natt på er alla, hoppas vädret är lika gött i morgon så kan ut och njuta:)



Gottigott

Blir lite gott tills kvällens BB i min ensamhet, alla tre ligger och sover. Men älskling går väll upp snart, fast då blir det jobbet för hans del.


Trött

Börjar redan känna att jag vill sova men vill ju se BB innan. Hur ska jag orka följa detta??! Men när man väll börjar går det inte och sluta. I kväll har vi tillbringat tiden hos Älsklings familj, alltid lika mysigt att komma dit. Barnen härjar runt som vildingar, haha:) slocknade direkt när vi kom hem. Nu ska jag vika lite tvätt och sen sätta mej lite framför tv (BB) innan sängen kallar! Natt natt

God morgon

Eller ja det är väll lunch rättare sagt, har ju varit uppe sen 6-tiden. Har hunnit lämna Theo på dagis, ätit frukost, badat eden, diskat, lagt in en tvätt och plockat undan lite.
Jag och Eden tog lite våfflor till lunch idag, lite tidigt kanske men vi va hungriga:) gott va det me..
Nu blir det snart till att lägga Eden så hon får sova lite innan busen kommer hem från dagis!!


Semledagen!

Idag är det semledagen, då blev vi bjudna på semlor på dagis:)
Theo va super glad tills han stoppade den i munnen.. Inte god mamma, haha vilken min han hade:)
Men mysigt va det iallafall!! Theo ville ta med sig till pappa och eden, så dom blev glada. Eden tyckte iallafall att det va mumsigt.


Aftonbladet

Läste precis på Aftonbladet att det va en bluff om den gravida i BB huset. Skönt att höra!!!!


BB

Ja i går va det första avsnittet av BB. Var hittar dom alla knäppa människor??Men känns att det kommer bli riktigt kul och se. Men ärligt va gör en gravid inne i huset, stackars barn att börja sitt liv så... Störd, JA!!

Va i stan på eftermiddagen, hittade lite kläder till barnen. Blev ett par byxor var, en tröja till Theo och ett par Strumpbyxor till Eden. Hittade mycket fint med det fick räcka för idag.

Nu snart BB sen sängen, natt natt


Melodifestivalen

Hummmm... Ranelid vem röstar på han???!!!! Kan inte säga att jag tyckte den va bra precis.
Molly däremot va riktigt bra, hon är så söt den tjejen!

Nu börjar BB i morgon. Tycker egentligen att det är dåligt men kan ändå inte låta bli och kolla på det, se hur folk verkligen gör bort sej. Skäms ju själv åt dom.

Natt natt


Helgen närmar sig

Äntligen närmar sig helgen igen:) Alltid skönt när älskling är hemma, helger är bäst!!
I morgon kommer nog pappa/morfar hit, vi tänkte överraska mamma/mormor på jobbet. Men pappa ringde nu och sa att hon va ledig i morgon, så nu måste vi tänka om. Kanske blir att pappa kommer och hämtar oss på morgonen och överraskar henne hemma istället. Hon vet inte att pappa är ledig så han får ta och åka i samma tid som han skulle göra om han jobba.
Vi får se hur det blir!!

Här kommer en bild på min lilla sötis efter klippningen! väldigt kort, blir inga tofsar längre:( växer nog ut till sommaren igen.



Syster besök:)

Idag har min syster varit här på besök, från morgon till kväll.
Vi har mest tagit det lugnt så gott det går med två busfrön:)
Varit ute och gått en sväng med barnen oxå, Eden är helt otrolig hon att hon orkar gå så mycket som hon gör. Hon gick från Theos dagis till affären och sen hela vägen hem, är en ganska bra bit iallafall för en ettåring.

Nu ligger barnen och sover gott nybadade och ny klippta:) första gången jag klipper Edens hår förutom luggen då. Hon ser lite rolig ut men håret kommer bli så mycket finare när det växer ut igen.

Edens nya baddräkt:)) och ny tröja och byxor från gekås.!!
Här har jag fortfarande inte klippt henne!


Ny choklad

Cloetta har kommit med en ny choklad. Choklad-kexchoklad!! Riktigt god enligt mej:) den är nog slut snart om jag känner mej rätt..


Underbart<3

Vilken underbar kväll jag och älskling har haft det. Har ätit så god mat och skrattat som jag vet inte vad:)
Förrätt blev det vitlöksbröd och friterad fetaost. Huvudrätt: grillspett med fläskfilé, friterade potatisklyftor och tzatziki. Efterrätt: glass med hallon och nötkaka.
Barnen hade det jätte kul hos farmor och direkt när vi kom hem så somnade dom så gott.
Barnen fick ett varsitt gosehjärta, på Theos står det Love u och på Edens står det kärlek <3

I morgon kommer syster på besök, har med sig lite kläder till barnen som hon hittade på gekås:)

Natt natt på er..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_189459986.jpg" class="image">


Oliven :)

Min älskling kom hem med en berlock från Tomas Sabo och så har han bokat bord på oliven:)
Barnen ska vara hos farmor under tiden, eden är inte den som vill sitta stil så det blir nog roligare och leka hos farmor!


Alla hjärtans dag<3

I söndags så kom min familj hit och firade amans födelsedag efter det så följde jag och barnen med hem till Gällstad och tillbringade natten där:) måndagen åkte jag, syster och barnen till min kusin och hennes barn, dom lekte som tokar:) på eftermiddagen passade min syster barnen Medans jag och mamma åkte in till stan. Har äntligen hittat tyg till gardiner till köket, ska bara mäta fönstret så kan jag be dom sy dom!!
Idag hade älskling en överraskning, amans mamma skulle passa barnen så det blir spännande:)
Får bara hoppas det blir av, älskling har jobbat i natt och nu är han i väg och kör sin syster till Landvetter, så han har inte fått sova något. Vi får se, kanske blir i morgon istället??!!
Nu lite städ här hemma innan jag ska hämta Theo på dagis.


Theo tycker att Eden ska vakna, klappar henne lite på rumpan:)


Snart sängen

Är så trött så tänker gå och lägga mig tidigt i dag. I morgon är det helg igen, veckorna bara flyger iväg, både roligt och tråkigt!!
Längtar så mycket efter vår och sommar, slippa alla utkläder som ska på, bara till att springa ut..... :) vi har alldeles för kort sommar i Sverige tycker jag.
Nu sängen, hej på er


Stan.

Jag och eden har myst ihop hela förmiddagen och Theo har vart på dagis och lekt. han hade visst varit lite ledsen där idag, inte velat sova men när jag kom hade han somnat på deras soffa:)
På eftermiddagen så åkte älskling och barnen till farmor, jag däremot åkte ner till stan köpte lite presenter till älskling och hans syster. Gick och sola, tog en matbit med Amina och shoppade lite kläder till barnen. Eden fick en klänning och ett par super söta shorts:) till Theo blev det lite mer dagis kläder (mysbyxor).
Själv köpte jag mej en scarf:)


Måste

Idag måste jag hinna ner till stan innan det stänger, älskling fyller 28år i morgon<3
Har inte hunnit planera någonting, men det viktigaste är att barnen har något fint tills sin pappa:)


Bättre

Theos läpp och tunga är mycket bättre, äter det mesta. Tyckte bara det va jobbigt när skeden trycks mot läppen, annars har han inte klagat mycket. Tur att barn läker mycket bättre en vi vuxna, vi hade nog klagat i flera dagar.

I morgon blir det dagis för Theos del och förhoppningsvis kommer lina och Noah hit på förmiddagen.

Natt natt


Stackars Theo:(

Efter att jag och Theo va ute och busa i snön så gick vi till affären och handlade lite, på vägen hem så stannade vi på en lekplats, Theo ville åka rutschkana. Men sån otur så självklart så tog han munnen på ett handtag till kanan och tungan och underläppen fastna:(
Tror ni jag fick panik, Theo skrek och jag försökte andas ånga på hans tunga men Theo hade oxå panik och bara drog. Massor av blod från tunga och läpp sprang jag hem med Theo i ena armen och kassarna i andra armen. Vad stark och vilken ork man helt plötsligt hade.
Nu sitter han här hemma och suger in underläppen, vill inte öppna munnen bara om han verkligen vill säga något viktigt. Min stackars Theo, det kommer han nog inte göra om.

Nu blir det lördagsmys till melodifestivalen:)


Överraskning

I dag på morgonen som komma pappa/morfar helt oväntat:) han hade tagit ledigt hela förmiddagen för att han ville komma hit och umgås. Både jag och barnen blev super glada, barnen för att dom älskar att busa med morfar och jag för att jag va så trött efter att eden va vaken till tre i natt. Man blir alltid piggare av att någon är här och pratar med en.
Vi åt god frukost sen gick vi ut i snön och lekte, kallt med riktigt gött och uppfriskande. Åkte pulka, stjärtlapp och lekte med boll.

Till middag blev det god lasagne och till kvällen myser vi med varma mackor vid tv, fredagsmys:)


Torsdag

Äntligen börjar mina barn vakna lite tidigare på morgonen och somna tidigare på kvällen. Innan gick dom upp ganska tidigt med va uppe hur sent som helst, nästan att jag ville gå lägga mej före dom:)
Snart kommer fina Sofia och Meya in och leker lite, längesen vi sågs nu.
I eftermiddag så åker vi till farmor och hälsar på!

Här blev det pannkakor till lunch, en favorit för barnen:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405164.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405164.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405164.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405164.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405173.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405173.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405173.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405173.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405328.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405328.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405341.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_187405341.jpg" class="image">