Dagen förre

Nyårsafton!

Idag har vi varit och handlat till i morgon, tror vi fick med allt men det märker vi väll i morgon. 
Kommer bli trevligt i morgon, då lina, Benjamin, Noah, Ronja, Johan och Hugo kommer för att fira nyår med oss:) 


Eden med sin tredjedelskusin som hon träffade för första gången:) kan inte språket än men blev bästisar direkt. Helt underbart att se. Theo blev lite ledsen som inte fick va med i början, eden ville leka själv med dom men efter en stund fick han va med:)

Mvc

Varit på mvc idag! 

•blodtryck 110/65
•hjärtljud 144 slag per minut
•sf mått 31
•6,5 kg upp

Badhuset

Idag blev det en tripp till badhuset. Både Theo och Eden älskar verkligen att bada så dom tyckte det va en väldigt bra idé:) vi va inte själva med att få den idén idag, väldigt mycket folk men kul va det.. 
Åkte den stora rutschkanan men det va nog inte så bra för mej, fick så ont i fogarna när vi landa i vattnet, vet inte om jag sträckte mej eller vad som hände men kan knappt gå ett steg nu:( hoppas det är bättre i morgon. 



Tröttdag

Idag har vi varit trötta! Bara varit hemma och spelat spel, pusslat, kollat film och myst:) 

Igår va vi hos gammelmorfar och hans fru. Barnen va jätte snälla men i slutet började dom bli lite övertrötta. Theo blev jätte arg och ledsen för att vi skulle åka hem, ville sova hos morfar inte hemma. Helt förstörd va han men han har inte nämnt något om det i dag. 

Har försökt packa upp alla julklappar men är inte klar än, herregud var ska jag göra av alla leksaker??! Men roligt när man ser hur Roligt dom tycker det är:) 


Hos gammelmorfar 


Säger hej till tomten, har en nästan lika dan bild på Theo när han är 1år:)


Eden ville ha en frutti frutti innan hon skulle sova:))

Juldagen



Överlycklig kille:)


Börjar dra i skägget och säger att det är morfar som är tomten:) 



Julafton

Vi började med en lugn julaftons morgon med julgröt och julklappar, myste hela förmiddagen. Vid lunch åkte vi till älsklings familj och åt julmat, Kalle anka och julklappsöppning:) 
Nu sover barnen gott och nöjda i sina sängar och i morgon åker vi till min familj och firar julafton:))




Kul!!!

Frisörsalongen ringde precis och sa att min frisör hade magsjuka så ingen tid till mej! Fick en tid på lördag istället men det är ju i morgon julafton är inte på lördag! Irriterad! 

Mvc & frisör

Just nu ligger jag och Eden och myser i soffan:) hon är så duktig som sover hela nätterna själv i sin säng efter att alltid sovit jämte mej. Stolt är hon med, kommer in på morgonen med ett leende och säger: jag är duktig, har sovit hela natten själv i min säng:)
Theo däremot somnar själv men kommer alltid in någon gång under natten men det vänder nog snart det med. 

Ska till mvc nu på förmiddagen för att kolla upp blodtryck och urinprov, sen efter det ska jag till frissan. Får se sen om jag orkar kolla lite mer julklappar:) Tänk att det redan är julafton i morgon!! Helt sjukt va tiden går fort!

Skönt

Nu är allt som det ska igen. Efter en jätte bra dag/kväll/natt/morgon Så är barnen hemma igen. Har varit jätte skönt men har känts så konstigt när det är så tyst men det va ändå behövligt att få lite ensamtid med älskling:) 





Eden va väldigt nyfiken på alla julklappar som hade kommit under granen:)


Ville äta sin nattsmörgås vid sängen ikväll, min söta lilla tjej<3

Julklappar

Idag lämnade vi barnen hos farmor så att jag och älskling kunde gå och köpa julklappar i lugn och ro:) vi gick nog runt i 4-5 Tim, massa julklappar blev köpta nu är det bara några få kvar som vi tar på måndag. 

När vi va på city gross för att hämta ut ett paket så fick vi ett meddelande av amans syster som undra om barnen fick sova över:) kvällen blev till att slå in nästan alla paket och två filmer med chips och dipp och det bästa, sovmorgon i morgon:)) 
Det är nog första gången båda har sovit borta från mej samtidigt, 1gång innan men då jobbade jag kväll och tidigt dagen efter så märkte inte av det. 

Godnatt nu ska jag SOVA:)
Vaknar säkert tidigt bara för jag kan sova länge! 


Mvc

Nu är jag tillbaka från mvc. Mätte magen och den hade växt 1cm, så det va bra. Tog blodtryck 115/70 så det va bra med. Men hade fortfarande äggvita +2 så måste tillbaka igen på måndag för att ta blodtryck och urinprov. 

Sf-måttet 30cm, hjärtljud 150 och 6kg upp. 

Sova själva:)

Baren har nu 4dagar i rad somnat själva i sina sängar utan protester:) vi har stoppat om dom, gett dom godnatt puss och kram sen sagt godnatt och gått ut. Brukar nämligen ta ganska lång tid annars och natta dom så känns det som man har massa tid till annat. Kan oxå underlätta nu när snart kommer en bebis:)

Theo har kommit in på natten till oss men Eden har sovit hela natten i sin säng. Hon vaknar lite tidigare nu på morgonen kl: 5 men tror det är för hon sover bättre själv. Hon vaknar alltid av mej när jag rör mej i sängen eller ska på toa, då har hon svårt att somna om för hon vill kramas och pussa. 



Tisdag kväll

Känt mej lite bättre i kväll, har till och med orkat både laga mat, tvättat, diskat, fått i mej lite mat som jag inte har fått i mej på nästan 3dagar och nattat barnen. 
Nu är jag helt slut och ligger på soffan och kollar fotboll med älsklingen som har jobbat över nu tills kvällen. 


Theo träffade tomten när vi va i Ulricehamn i lördags. Tomten bjöd på godis men Theo tyckte inte riktigt att det va rätt. Theo: det är ingen riktig tomte, han har inga paket i säcken. Så han tackade nej till godiset, mamma fick den istället:)


Barnen nybadade hos farmor igår, nöjda och glada:)


Min goding som pysslar om mamma lite. Borstar, kammar och sätter spännen i håret:) jag ligger i hennes säng och bara njuter, hon tycker jag ska blunda med så jag inte får håret i ögonen och det gör jag mer än gärna <3


Bond

Har äntligen bokat en klipp och färg tid:) trodde inte det skulle finnas några tider kvar men fick en på måndag dagen före julafton. Perfekt! 
Kan jag ju försöka fixa det sista som behövs när jag ändå är nere i stan. Hoppas orken finns där då!



1vecka kvar till Jul

Bara 1 vecka kvar!! Har så mycket att göra men har ingen ork, så nu struntar jag i det. Älskling får köpa mina sista julklappar som jag har kvar. 
 
Har inte mått så bra sen i söndags morgon, har haft ont i magen, kräkts, mått illa, orkeslös och känt mej konstig helt enkelt. 
Fick komma till mvc i går för dom misstänkte havandeskapsförgiftning. Mitt blodtryck va bra så hon oroade sig inte för havandeskapsförgiftning. Men hade äggvita +2 och keton +2. Märktes att jag inte fått i mej så mycket. Nu blev det till att vila som mycket jag kunde och ska tillbaka på torsdag för tester och mäta sf måttet som inte hade växt riktigt som det skulle sist. Håller tummarna nu att det har gått upp!
 

Lucia

Vilken mysig morgon:) Theo tyckte det va så roligt att gå luciatåg och sjunga. Eden däremot ville inte, ville hellre sitta i mammas knä och äta pepparkakor:) inte ofta hon sitter still i mitt knä så det va bara till att njuta! 
Vi fick inte filma eller ta kort pga att folk inte ska lägga ut kort på Facebook och instagram. Lite synd men förstår! 



 

Tisdag

Barnen har varit på förskolan i dag och jag har bara tagit det lugnt. Känner att jag behöver vila! 
I eftermiddags fick vi besök av Irene och hennes två söta små barn:) sen lite städning på det och nu ska jag natta barnen medans Aman fortfarande jobbar. 


Blev klar med pepparkakshuset igår! 


Mvc

Idag har jag varit på mvc. Hb 110 så ska börja med järntabletter 1st varannan dag. Blodtrycket va bra, blodsockret 5,9, Sf måttet 29 hade bara ökat med 1cm sen sist jag va där så hon ville att jag skulle komma tillbaka nästa vecka och hoppas på att det har ökat. Om det inte har det måste jag göra ett ultraljud och kolla så bebisen väger som den ska. Viktuppgång 5kg. Hjärtljuden låg på 130 slag per minut. Har gått in i vecka 33 nu:) det närmar sej!

Firat

Nu har vi firat klart edens 3årsdag:) En väldigt nöjd tjej med massa nya leksaker och kläder! 
Igår va vi hemma hos farmor med familj och firade. Hon fick ett jätte fint guldhalsband, hello Kitty väska, massa kläder mm. Idag har vi varit hos gammelmorfar och där fick hon pussel och ett slott med hello Kitty (på önskelistan hade hon hello Kitty).. Nu på eftermiddagen har/är vi i Gällstad hos mormor och morfar och fick pippihus, Pippi figurer, pussel, Barbie, en bebisapa som kan skratta, äta, sova, är som en riktigt liten apa. 








SNÖ:)

Nu har äntligen Snön kommit! Va nere i källaren och hämtade pulkan, som barnen älskade det.:) vi har skrattat i massor när dom har rullat och ramlat i snön!! Eden åt en hel del snö, Theo lite han med men inte som eden:) 
Hoppas snön håller i sej nu!! 










Eden 3år

Idag fyller världens finaste och underbaraste tjej år! Efter en lång vaken natt med eden så blev dagen helt underbar även fast man va väldigt trött. Fick lite av paketen idag men får resten i helgen när vi firar henne mer. 
Hon har varit så duktig med pottan idag, utan blöja hela dagen och ingen olycka:) Kanske kan gå vägen den här gången! 

Nu på kvällen så följde Theo med Aman på hans träning så jag och eden hade en riktigt mysig kväll ihop med popcorn och Nicke nyfiken film:) 







Lilla tjejen

Eden hade feber igår och i natt men har mått bra hela dagen men nu till kvällen så har hon 40 grader:( 
Det är så svårt att få i henne Alvedon, hon bara spottar ut. Hon förstår direkt att det är något lurt om man försöker blanda ut det. Fick ge henne en supp men bara hon ser dom får hon panik. Gav henne en igår och hon tyckte det gjorde ont så det va inte lättare att ge det nu:( gjorde ont i mammahjärtat när man ser henne så ledsen:(( hoppas febern är borta i morgon!!! 




Hampton republic

Älskar kläderna från kappahl hampton republic. Köpte endel av det igår.


Till Eden


Till Theo


Underbar nattskjorta och pyjamas till mej och Eden



2 Goa nallar på köpet! En till Eden och en till bebisen:)

Tandläkaren

Nu på morgonen har Eden varit hos tandläkaren. Gick väll så där, ville inte riktigt samarbeta men tänderna såg jätte fina ut tyckte tandläkarn så han va nöjd:) 
Fick lite leksaker oxå så då blev hon glad, speciellt av ringen hon fick! 


Edens fina ring:)


1 advent

Redan 1 advent. Tiden går så fort att jag känner att jag hinner inte med allt som ska göras. 

Igår va lina och Noah här och bakade pepparkakor och blev pizza till lunch, super mysigt. Eden fick en så fin klänning och prinsesskrona av dom i födelsedagspresent:) hon fyller 3år på torsdag, helt otroligt att vi har fått denna underbara tjej! 
Idag va hon så duktig att hon kissade på pottan 2 gånger, hon har verkligen hatat pottan! Så stort framsteg för henne, första gången det har kommit något när hon sitter där:))) Så stolt va hon med när hon förstod att hon verkligen hade kissat där. Men sen nu på kvällen har hon fått feber så ville sätta på henne en blöja för natten ( vill inte hålla på och väcka henne på natten nu när hon är sjuk) men det fick jag inte för henne!! Jag har slutat med blöjan säger hon då:)) så hoppas det håller i sig! 

Va i knalleland med syster en sväng med nu på eftermiddagen, blev en hel del kläder till barnen och lite julklappar. Men sen fick jag så ont, kunde inte gå så syster fick komma och hämta mej med bilen. Efter ett tag så släppte det som tur va:)! 



Eden tyckte det behövdes mycket mjöl till pepparkakorna:)

Vecka 32