Pumpa

Nu har vi gjort våran årliga pumpa:) så enkelt och barnen älskar det. Mysigt blir det med:))
Hej

Ska bli så skönt att sluta jobba om två veckor:) bara att få va hemma med barnen och förbereda för bebisen. Undra vem det är som är där inne?! 

Börjar få lite panik över att bo i en trea med snart 3 barn, var ska vi få plats med allt? Är redan trångt som det är nu. Men det är väll bara till att stå ut ett tag till. 

På fredag blir det Ullared, ska försöka köpa dom flesta julklapparna till barnen och födelsedagspresent till eden där. Skulle va skönt att få dom viktigaste klapparna klara, tiden springer iväg så fort, så lika bra att passa på!. 


Mina godingar <3
Tisdag

Det gick jätte bra hos mvc. Blodtryck och hb va bra. Hjärtljuden låg på 150 slag/min precis som Theodors och edens gjorde i samma vecka:) gått upp 3kg, sf-kurvan va 24 som va precis som den skulle! Har fått alla tider inbokade tills bebisen kommer. Ska tillbaka på fredag igen för att läsa av tuberkulos testet. 

Efter mvc så åkte vi till badhuset och bada i 3 Tim. Så roligt, barnen är som små fiskar i vattnen. Ville nästan bara vara på det djupa vattnet så att dom fick "simma" själva med sina armpuffar. Stora rutchkanan blev ett X antal gånger och både jag och Aman kunde simma flera längder var:) 

I morgon blir det förskolekort för barnen och för min del blir det brandutbildning och jobb till 21. 

Mvc

I eftermiddag ska jag till mvc. Har inte varit där sen inskrivningen. Idag blir det hjärtljud, mätning av magen, väga sej, tuberkulos test som jag ska läsa av på fredag, blodtryck och Hb. 

Bebisen sparkar bara hårdare och hårdare nu och har hicka några gånger om dagen:) börjar få ont av foglossningen, speciellt efter att jag har jobbat en hel dag.

Igår hade jag en jobbig dag, efter att ha jobbat hela helgen så hade jag ont av foglossningen och på eftermiddagen hade jag ont av förvärkar. Så älskling hämtade barnen och åkte till farmor så jag kunde vila i lugn och ro.


Hej

Började dagen med trevligt besök från Lysekil:) tog det mest lugnt och satt och prata, skönt att man inte alltid måste göra nåt. 
Sen blev det mat och ut i det roliga vädret!! Regn! Men barnen måste ut och springa av sej lite ändå. 
Theo

Nu har vi varit på BVC. Han va 99cm lång och vägde 14kg, hans vikt va under hans kurva så får försöka få han och äta lite mer. Theo trodde han vägde 21kg men va lite långt ifrån:) nu säger han efter att han har ätit: nu väger jag nog snart 21kg:)
Dom kollade synen och den va på gränsen så vi ska tillbaka i november och göra om det. 
Allt det andra klarade han galant, hoppa på ett ben, gå balansgång, färger, räkna, rita en gubbe, trä på kulor på ett snöre och talet va bra. Min duktiga kille:)

BVC

Imorgon ska vi till BVC med Theo, 4 års kontroll.. Ska även ta upp om edens sömn. Hon har sånna hysteriska skrik, slåss osv på natten. Går inte att trösta henne, då blir det bara värre men som mamma så är det svårt att bara låta henne vara. Vet nu nästan till100% att det är nattskräck hon har. Det är som hon är vaken, kan slåss, prata, gå upp och gå, sitta upp men är som en helt annan människa och gråter hysteriskt. Jätte jobbigt att se och jobbigt när man inte kan hjälpa henne med något. hon har haft detta sen hon va jätte liten. Hon kommer heller aldrig ihåg något av det. Ska se om BVC har något tips att ge mej, man är ju trött som man är och nu när man ska ha en till så skulle det va skönt att få lite sömn iallafall.  

Fortsättning Theo 4årTheo är så snäll och låter lillasyster hjälpa till och öppna paketen


Väntar ivrigt på att folket ska komma:)


Eden myser med Algot, talar om att han inte får bita på saker:) och det ska komma från henne!! 

Theodor 4år

Världens nöjdaste och gladaste pojk!! Kunde inte bli bättre, att få se sån glädje hos denna stolta lilla kille slår allt:) 


4år:)


Faster Samja bakade en tårta som passade mej och Theo, massa godis på.


Mys med gammelmorfar Skönt väder

Vaknar av att det regnar för fullt, tänkte att det blir en heldag inne. Men sen blev det hur skönt som helst, en perfekt höstdag. Tagit en promenad, jag och eden gick och Theo cyklade.:) 
Morfar kom på besök, lagat god mat till oss och putsat fönsterna. 

Cake pops

Nu har jag försökt mej på att baka cake pops:) får öva mej lite till. 

En helg i Gbg

Haft en jätte bra helg. Gått på stan och kollat massa affärer. Men köpte inte mycket. Blev bara en docka och dockklänning till eden i födelsedagspresent och lite underkläder till mej. 

Till helgen som kommer blir det massa kalas, både fredag, lördag och söndag. Söndagen blir det Theodors barnkalas:) kommer bli tårta men Theo äter inte tårta så vi ska baka cake pops oxå, får se hur dom blir?:/ Blir roligt att göra dom i alla fall. 

Gravid uppdatering

Har snart gjort klart vecka 23! Fyra kilo upp, mår än så länge väldigt bra. Bebisen sparkar som bara den, när man kollar på magen ser det ut som det poppas popcorn där inne:) 
Theo tycker det har varit spännande att känna med handen när den sparkar och eden vill bara blåsa pruttljud på magen.:) 

31

Då har man blivit ett år äldre igen.! Men det är tur att jag är så nöjd med mitt liv så känner ingen åldersnoja:)
Har inte firat så mycket än, bara av älskling och barnen som jag fick en iPad av:)))) till helgen blir det Gbg med syster och mamma, bo på hotell och bara njuta.