BVC, 5 månader

I förgår va vi med Zachariaz på BVC, sprutor, vägning och mätning. 
Han väger nu 7240g och är 66cm lång:)
Jag har fått världens gladaste, goaste, snällaste, mysigaste och finaste bebis. I matväg så ammar jag bara på nätterna nu för ska börja jobba lite nästa vecka. Så han får ersättning ungefär 3 gånger och äter 1 portion gröt och 1 portion med potatis, morötter och palsternacka. 
I rörlighet så börjar han dra upp sig med armarna när han ligger på mage, som armhävningar. Han lyckas dra sig framåt lite smått med mycket arbete, märks att han vill framåt. 
Vill helst sitta upp men är fortfarande lite ostadig att sitta själv men en liten stund går. Är väldigt glad att få sitta med vid köksbordet med alla andra och väldigt nyfiken på vad vi äter. Älskar att dricka vatten och sällskap är fortfarande det bästa han vet. Sover gott om nätterna vaknar väll några gånger men med lite mat och närhet somnar han snabbt om:)
Har sin napp och favorit apa när han sover, lägger nästan alltid apan över ansiktet varje gång han vill sova. Är otroligt kittlig, bara man rör han lite under armarna är vid sidan så skrattar han<3



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback