Sol sol, underbara SOL

ännu en dag med underbar väder. Vill bara ut, men får väll vänta på att grabbarna i huset vaknar först:)
Jag och lilltjejen är klara, bara väntar på att dagen ska börja för hela familjen Okbazgei Johansson!


Kvällsmys

Efter en lång men endå väldigt snabb dag sitter vi nu och njuter framför tv till "så ska det låta", "skavlan" och tillslut "bb" med godis, ostbågar och dricka.
Dagen blev lite stressig, hade mycket att göra i min planering men hade glömt att aman hade match. Blev en snabbstäd här hemma får göra mer i morgon. Vi han till knalleland, hittade två kläningar, två strumpebyxor och en body till Eden. En tröja till Theo. En tröja och en mascara till mej. Sen blev det lite påskgodis me:)
Vi skulle igentligen hem till amans familj men klockan blev för mycket när vi va klara, så åker tidigare en beräknat i morgon istället.
Ha en bra kväll och påsk på er!

Långfredag

Nu blir det till att stotstäda som det är varje fredag. Alltid lika skönt att börja en helg när det är rent och fint. Idag har jag ju gubben hemma, kanske får lite hjälp?:)
Ska försöka få med mej familjen till knalleland me tänkte jag, måste köpa lite påskkläder till hela familjen.
Och PÅSkägg och påskblomma.
Så det är bara till att börja..första blommbuketten theo har plockat till sin mamma:)

Skärtorsdag

Äntligen är påsken här!
Dagen började bra med att aman kom hem tidigt från jobbet. Vi alla låg och vilade lite sen åkte aman och köpte pizza till oss. Efter det åkte jag och barnen hem till deras farmor medans aman åkte och träna. Theo har lekt runt för fullt. Eden va lite ledsen va bara mamma som gällde. Nu sover dom så gott båda två i soffan, så söta dom ser ut när dom ligger där på rad :)

I morgon och på påskafton ska vi vara hos amans familj. På söndag är vi bjudna på middag hos min syster, på kvällen drar vi till gällstad till min familj och stanar där till måndag. Blir en bra helg det här!

godmorgon

Nu sitter jag lite här vid datorn efter att ha gjordt iordning mina små sötisar. Theo kollar på bollibompa och eden leker på golvet. Idag hoppas vi på lika bra väder som i går så vi kan ha det gött ute :) Kommer besök av en barndomsvän idag, ska bli riktigt trevligt! Sen i eftermiddag ska ja se om jag kan få med mej aman och kolla på bil för det måste verkligen köpas en ny snarast. Vi måste ha en kombi så vi får plats med dubbelvagnen!
Ne nu blir det till och hänga upp lite tvätt..

Vår

Har haft 3 helt underbara dagar. Solen har komit, så skönt man blir glad i hela kroppen:)
I söndags så hade vi besök av lina och noah, alltid lika kul att träffa dom. Sen på eftermiddan så kom mamma och pappa som en överaskning med påskpresenter. Theo fick en skruvdragare, som han tyckte va så rolig. Eden fick två jätte söta bodys och en gullig lilla väska/korg. Jag och aman fick påskblomma och jag fick ett påskägg:)
Vi åt mat, målade garderoben i sovrumet och va ute en bra stund i lekparken som theo tyckte va riktigt roligt, han somnade rean kvart över sju som är tidigt för han.
I måndags så tog jag och barnen det lungt på förmiddan sen va vi ute i lekparken, theo fick en kompis som han gick efter:) så söt!
I dag så har min syster varit här vi har hälsat på mamma på jobbet, tog en fika. senare så njöt vi på balkongen, jag och theo hade vattenkrig:) Sen blev det en promenad till affären och till lekplatsen.

Nu blir det bb!


Min lilla tjej <3

Eden Anne Beyan Okbazgei Johansson kom till världen den 5 december.

Nu har jag allt som jag vill ha i livet! Två underbara barn som jag älskar så mycket. Min sambo som gör min dag till den bästa, älskar dej. En lägenhet som jag trivs i och området som vi bor på. Min familj och min sambos familj ni är också helt underbara. Jag är helt klart väldigt nöjd med mitt liv!