Sol:)

Underbara väder:)
Har tillbringat hela dagen ute, har bara gått in när barnen skulle sova middag. Grillat med grannarna ute på gården, mums.
Nu är vi inne och barnen är badade och redo för sängen, nu hoppas vi på lika gött väder i morgon:)


Bilder från dagen..


En dag...

I Gällstad:) medan älskling sov efter att jobbat natt, så har jag och barnen varit i Gällstad. Barnen har varit ute hela dagen och busat. Älskling kom när han hade vaknat och byte däck på bilen och nu är vi hemma igen. Ikväll kommer en nära vän med tjej till A på besök, blir trevligt:) och självklart let's dance!!!


Pyssla

Igår hade vi en ute dag, vädret va skönt så då går man passa på:) idag är vädret inte lika bra, så vi kör lite pyssel här hemma. Theo målar, klipper, klistrar en teckning som pappa ska få. Eden målade lite men tröttna snabbt.
Jag håller på och pysslar ihop en bok med kort på familj/släkt som Eden ska ha på förskolan.


Börjat målat

Har börjat måla lite smått i lekstugan:) men mycket är det kvar.


Gällstad

Nu har barnen somnat efter en lång dag. Gick upp tidigt och jag, morfar/pappa och barnen tog en tur till Ikea. Köpte möbler till lekstugan och lite annat roligt. Sen har jag varit på lager 157 och köpt lite kläder till Eden, grillat, cyklat och varit ute i trädgården och busat:)
Ska nog ta och lägga mej med är sååå trött... Natt natt


Ca 3 veckor

Theodor och Eden när dom är ca 3 veckor gamla. Vad tiden går fort, känns som det va i går Theo kom till världen.
Mina älskade små trollungar vad skulle jag göra utan er<3


Älskar det..


Våfflor är gott!!

Blev lite våfflor till kvällsmat i kväll, så gott:) men man orkar aldrig äta så mycket.
I morgon åker jag och barnen till Gällstad över helgen, älskling ska jobba som för det mesta nu för tiden. Så duktig så..!
Vi ska försöka hinna måla lite i lekstugan som morfar håller på och bygger till dom:) ska oxå hinna åka till Ikea och köpa lite möbler till den. Så jag vet två små barn som kommer bli super glada!


Snart sängen!!

2,5 års kontrollen gick jätte bra:) Theo är nu 98cm lång och väger 12kilo. Han klarade alla test eller vad man ska kalla det. På denna kontroll kollar man om dom kan hoppa med fötterna ihop och när hon sa hoppa så började Eden hoppa som en liten tok:) gulle tjej..

Idag har jag hunnit städa här hemma, så skönt när det är rent och fint när man vaknar på morgonen.
Nu blir det BB så natt natt på er!


2,5 års kontroll

I eftermiddag ska vi BVC på 2,5 års kontroll med Theo, ska bli kul och se vad som har hänt sen sist:)

Nu ligger Eden och sover, så ska plocka i ordning lite här hemma innan det är dags att hämta Theo på förskolan.


Söt tjej

Min underbara lilla tjej..
Finns ingen finare, underbara tös en hon. Bara tanken att vi nästan förlorade dej när du bara va tre veckor gör så ont i hjärtat. Men en ängel kom och rädda dej som tur va, vad skulle vi göra utan dej i våran familj?! Älskar dej så..


Baka!

Håller på och bakar:) Det bästa med att baka tycker Theo är att få smaka på smeten. Hans ord: gott, gott, gott mamma:) söta du<3


Theo laga mat:)

Inte lätt att laga mat till mamma när lillasyster gör allt för att det inte ska gå:)
Eden är ett riktigt litet busfrö, klättra på allt, hoppa på allt, bita på allt, ja det mesta på allt.. Min lilla goding!
Theo försöker hålla ordning på henne, han vill ju helst att allt ska vara på sitt ställe, lägger han något där det ska va så kommer Eden direkt och tar det. Tur att Theo är lika envis som Eden.

Tänkte ta och baka lite nu när kvällen snart är här, blir nog en kladdkaka som man kan äta till BB i kväll:)
Vem åker ut i kväll tror ni?


Dagens lunch

Blev en enkel omelett till lunch i dag, med korv, lök, paprika och zucchini i.


Djurparken!

Nu hemma efter en lång dag i djurparken:) Theo kollade inte så mycket på djuren som jag trodde han skulle göra. Sprang mest omkring och plocka stenar och lekte på lekplatsen. Aporna va väll det djuret som dom tyckte om mest:) tyckte nog det va roligt och se hur dom busade runt.


2,5år

I dag är det 2,5år sen min finaste, underbaraste kille som finns kom till världen<3
Vi ska snart åka till djurparken, kolla på lite djur och grilla:) blir en toppen fredag!!!
Alla tycker att 13:de är otur men i vår familj är det lycka. Jag och älskling träffades 13:de och sen föddes våran älskade Theo<3


Hej..

Igår åkte jag och barnen till Gällstad och tillbringa natten där:) mys!!
Idag tog vi en tur till min morfar och Anna-Greta och hälsa på och önskade dom glad påsk. Blir inte ofta man åker dit så vi passade på nu när min syster ändå va ledig.

Älskling fick åka in och jobba tidigare i dag med, stackaren. Blir mycket jobb för han hela nästa vecka med, blir nog hela helgen också. Tänk va bra jag har det här hemma, får va med mina små hjärtan:) kommer bli jobbigt att snart inte få vara här med dom... Men man har ju inte så mycket val!

Nu blir det sängen, systeryster har somnat på soffan:) så får en mysig morgon med henne i morgon <3
Natt natt


Skön dag!

Blev att vi bakade lite chokladbollar, super gott. Barnen har varit på underbart humör idag, busat omkring som tokar:) Theo blev lite ledsen när lina skulle hem, ville följt med henne hem <3
Barnen sover nu och älskling fick åka in och jobba lite tidigare så jag ligger i sängen och bara tar det lugnt!
Får hoppas min lilla tjej sover lite bättre inatt, tror det är lite tänder som gör att hon sover så oroligt som hon har gjort i några nätter nu:(

Natt natt på er!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_197850962.jpg" class="image">


Besök

Fick lite besök av syster idag:) som lärare har man påsklov så då tyckte jag att hon kan vara här och mysa istället. Snart kommer fina lina hit oxå, så då blir det ännu mer mys:)
Vi funderar på att baka något men vi kan inte riktigt bestämma oss för vad?!


Annandag påsk

Sista dagen på denna påsk, snart beger vi oss i väg till älsklings familj och firar det sista:)
Har idag fått kallelsen till utbildningen, vilken tid inskrivningen är, vad som behövs ha, vilken grupp under praktiken (fick som jag ville), vilka veckor det är teori och vilka som är praktik.

Theo och Eden fick en varsin sparbössa och en varsin bok av moster i påskpresent:) tack tack


Hornborgasjön.

Idag tog vi oss en tur till hornborgasjön och kollade in alla tranor:) massor av folk och massor av tranor, 21900 tranor. Sen blev det handling och städning här hemma och nu har vi satt oss i soffan och bara njuter:)
I morgon åker vi A familj och firar lite påsk sen va helgen slut igen!!


Gällstad

Efter Blivit bjudna på super god mat, fick vi även lite påskfika:)
Barnen fick var sina påskägg av mormor/morfar som dom riktig glada över:)
Vi har även påskpysslat här på kvällskvisten. Efter att pysslat ett tag så insåg jag och min syster att det bara va vi kvar, var är barnen? Haha, men roligt va det:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_197378511.jpg" class="image">


Glada:)

Att man kan bli så glad för så lite:) så härligt att se deras minn när dom öppna påskäggen. Underbart!!

Imorgon åker vi till Gällstad och firar påsk, blir god mat och bästa sällskapet!
Blir säkert något påskägg där med kan jag tänka mej?!


Påskägg

I morgon ska mina hjärtan få sina påskägg:) tror dom kommer bli riktigt glada. Eden får en liten leksak, solglasögon och lite ostbågar. Theo får en liten leksak, clementin, kinder choklad och lite geléhalon.


Glad påsk!

Glad påsk 2012:)
Mina Godingar som påskkäring och påskgubbe <3


Påsken närmar sig:)

Snart är påsken här:) ska bli skönt att ha älskling hemma några extra dagar, han har jobbat över en hel del nu så skönt att bara kunna njuta av lediga dagar ihop. Blir väll lite besök hos våra föräldrar men annars ska vi bara njuta av ledigheten!!


1 april

Jaha då va det redan 1 april, va tiden går fort. Om bara en månad så är det i skolning med min lilla tjej och sen är det skola för min del i ett halvår! Ska båda bli kul och mindre kul, hade gärna velat va hemma ett tag till med mina älsklingar <3