Baby shower...

Sov i Gällstad tills idag, riktigt mysigt med massa bus och grillning.
Vid ett tiden åkte vi på baby shower till några vänner till oss, hon visste inte om något så hon blev riktigt överraskad:) barnen hade riktigt skoj, många barn att leka med. Efter det åkte vi hem och inväntade Lina och Noah. Noah som nyss har fyllt tre år, fick lite presenter och sen va full fart på dom:) som dom leker, haha. Busungar!!

Nu natt natt, så får vi se vad det blir för skoj i morgon!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_196374020.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_196374025.jpg" class="image">


Mormor/morfar

Efter en dag med massor av besök, så åkte jag och barnen till mormor och morfar:) A kommer i morgon efter att han sovit klart så blir det att vi stannar till på lördag, mys!!
Morfar hade köpt en överraskning som vanligt till barnen och idag va det en cykel:) lite för stor än men den väx väll i och roligt tyckte dom det va iallafall, fick slita bort dom från den tillslut när det va dags för sängen..


Måste leka

På väg hem från förskolan, då måste man passa på och leka samtidigt:)
Min älskade pojk som har blivit så stor, hade åkte buss med förskolan och kollat på teater i dag! Bussen va roligast tyckte Theo:)


Tatuering

Idag har jag och Lina varit och tatuerat oss, riktigt skoj!
Men så nervösa vi va, riktiga fegisar. Det hade vi inte behövs vara för det gjorde inte alls ont, bara lite här och där:)
När jag kom hem så skulle båda barnen sova, så fick knappt träffa dom på hela dagen:( får ta igen det i morgon istället!!


Så va helgen slut!

Vad fort det går, veckorna bara går. Snart tar verkligen mammaledigheten slut.... Vad jag inte gillar detta, vill ju alltid kunna va hemma med mina hjärtan. Kan ju hoppas att vi vinner några miljoner så jag kan va hemma några år till!

Idag har mor och far vart här på besök, vart ute på promenad och lekt på gården. Jag och mamma gjorde mat ihop som blev lite likt kinamat, mums.
På eftermiddagen va jag och Theo ute och busade lite, va oxå och hämtade lite påskris. Som nu är pyntad med fjädrar och ägg. Theo tyckte det va jätte fint som han alltid tycker om något nytt ändras eller köps:)
Nu trötter så natt natt!!!


Första bussturen:)

I dag tog jag och Theo första bussturen som han kommer ihåg. Vi tog en tur ner till stan och myste, kollade affärer, fika och lekte på lekplatsen:) men bussen va nog roligast, satt så fint och kollade på alla satt runt omkring. Efter det så åkte vi upp till amans familj och hälsade på, blev att vi stannade till kvällen. Nu sover Theo gott men lilla Eden vill inte sova, är lite förkyld sen tror jag att det kan va någon tand på gång me.


Så gött:)

Underbara väder!!! Finns det något bättre en sol?! Man blir så glad...

Förmiddagen gick vi ner till Mia och hennes barn och hälsade på. Satt ute i trädgården och fika gött, barnen lekte som aldrig förr:)
Barnen somnade i vagnen på väg hem, så när vi va framme kunde jag bara sitta och njuta i solen tills dom vakna.
Eftermiddagen tillbringa vi ute med grannarna, underbart!!
På kvällen kom systeryster då vi tog en promenad till affären och nu har vi bara suttit och tagit det lugnt i soffan.

Natt natt, nu är jag trötter:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_195241679.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_195241679.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_195241874.jpg" class="image">


Förmiddag

Förmiddagen har vi vart ute en sväng med grannen, barnen har lekt av sig lite. Blev lite pannkakor till lunch och nu sover båda gött:)


Dagens mat!


Längtar

Till sommaren:)
Jag blir ledig hela juli från utbildningen så underbart och älskling blir ledig i 6 veckor, han tar både semester och lite pappadagar. Nu blir det till att planera semestern. Campa i Falkenberg 1 vecka är bestämt, gör vi varje år!
Sen ska vi väll försöka planera in lite äventyr (dagsturer), men vad?? Har ni några roliga förslag för en småbarns familj?:)


Bokat tid:)

Nu ska tatueringen äntligen bli av:) min kära lina har bokat tid till oss på tisdag, så det bli skojsigt!
Nu måste jag bara boka in tid hos frissan, det va ett tag sen sist.

Underbart väder har vi i dag oxå, blir till att tillbringa dagen ute:))


Mormor/morfar

Fick lite överraskningsbesök mormor/morfar:) barnen blir som tokar, hoppar runt och ska visa upp sig. Båda vill helst ha ögonen på just sig:)

Maten blev super god!! Gjorde kycklingfilé med lök, vitlök, champinjoner, bacon, grädde, soya, tomatpure, matlagningsenap till det blev det pasta och god sallad:)


Sova...

Ska strax sova, är verkligen super trött. Barnen har varit otroligt pigga i idag/kväll. Somnade inte innan klockan va tio, försökte flera gånger men gick icke. Så dom fick springa av sig lite till och nu sover dom som två grisar:)
Theo kommer nog va trött i morgon när han ska till förskolan. Eden har lyx, hon kan sova tills hon vill vakna.

Natt natt på er!!!


Vad väljer jag?

Vad väljer jag?

KÄRLEK - Pengar
Vin - ÖL
DAG - NATT
One night stand - FÖRHÅLLANDE
TV - Dator
Pepsi Max - COCA-COLA
Vild fest - HEMMAKVÄLL
Telefonkontakt - FACE TO FACE
ÄPPLE - Päron
SOMMAR - Vinter
LÅNGT HÅR - Kort hår
KLÄNNING - Kjol
Lägenhet - HUS
Ring - HALSBAND
JORDGUBBE - Hallon
Höst - VÅR
Bil - BUSS

Dom med stora bokstäver är vad jag föredrar:)


Muffins

Här kommer bilder på muffins som är klara nu:) hoppas att älsklings jobbarkompisar blir nöjda..

Nu ska jag göra klart tvätten sen blir det BB, undra vem som åker ut??!


Baka lite

Har bakat en tårta som älskling ska bjuda på jobbet. Håller oxå på och bakar lite cupcakes som är i ugnen nu, så får se hur dom blir lite senare.

Annars idag så har det bara blivit städa, tvätt och en massa lek:)



Hemma igen.

Nu är vi hemma igen jag och Theo efter två lugna och underbara dagar:)
Theo har varit så glad av att vara ensam av att få uppmärksamheten. Lyssnat på allt man sagt, och va tyst det va att bara ha ett barn:) haha vilken skillnad.. Men som jag saknade mina älsklingar här hemma <3


Sovdax

Ligger i sängen efter en lång dag känns det som. Barnen har inte varit på det roligaste humöret idag, så gick på en riktigt lång promenad i kväll (själv). Efter det piggnade jag till, behövde bara rensa huvudet lite!

I morgon åker jag och Theo till Gällstad själva:) vi ska ha en egendag och natt, vi har inte gjort något själva sen Eden föddes. Ska bli skönt att ge Theo 100 procent uppmärksamhet, kan han behöva:) ska bli så mysigt!
Eden och älskling får sin dag ihop, dom åker nog till farmor tror jag:)


Skön förmiddag!

Lugn och skön förmiddag, det gillar vi:)
Har precis kommit in efter några timmar bus ute. Ätit pannkakor och nu har båda barnen somnat.. Ska nog ta och vila lite med:)


Nattbesök:)

Ikväll kommer underbara lina på besök och stannar över natt:) ska bli så roligt och mysigt!!

Haft en skön utedag idag med, älskar detta väder. Vill inget annat en att vara ute och leka.


Go dag

Haft en go dag idag, började med besök av Sofia och Meya:) sen lite vila för Eden medan jag gick och hämta Theo på dagis.. Vi tog en lång promenad hem sen lekte vi på gården med grannen. Lite mat på det sen ut igen:) bad och mys framför tv nu på kvällen..


Besök av mor och far:)

Förmiddagen har vi tillbringat ute, så underbart väder ute!!
Barnen älskar det bara mer nu när snön är borta, mycket lättare att springa runt.
Nu på eftermiddagen så har min mamma och pappa kommit på besök, blir till att bjuda på söndagsstek som är så himla gott.

Kollade på melodifestivalen i går och kan bara säga att rätt van, så bra:) tyckte jätte mycket om Mollys med, jätte fin låt.

Ikväll blir det BB, hoppas verkligen dom gör något, man får bara helt enkelt inte behandla någon på det visset som endel gör mot Hannah W.


Ny matta:)

Åkte i väg idag med och köpte en ny matta till vardagsrummet, nu ska vi bara köpa oss ett runt vit bord till!!

Eden älskade den, hon la sig på den och simma runt:) goooa tjej <3


Makaroner

Har första gången försökt mej på makaroner.. Gick ganska bra, blev inte så jämna men annars okej! Gjorde en med hallon och en med citron.

Nu ligger Eden för att sova och vi andra dukar upp med massa gott till melodifestivalen, Theo får va uppe med oss en stund till:)


Nya gardiner

Nu har våra nya gardiner äntligen kommit!!
Mor min har varit här och hjälpt mej att få upp gardinerna och lagat lite god mat ihop. Blev en köttfärsröra med zucchini, paprika, lök, soya, crème fraîche, curry, ingefära och ris. Blev supergott.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_193144496.jpg" class="image">


Kakbok


Snart helg:)

Nu är snart helgen här igen, vad fort tiden går! Har inte direkt några planer för helgen, förutom att min mamma kommer en sväng i morgon och på lördag blir det melodifestivalen:)
Vad händer hos er?

Ska försöka baka något från min nya kakbok i morgon på förmiddagen så jag har något och bjuda på, fanns mycket roliga bak för barn så Theo kommer älska det:)


Pippi

Pippi bajsar:)


Snö..

Jaha då hade man snö igen, men den försvinner nog i morgon skulle va fint väder i helgen:)
I morgon kommer mor min med våra nya gardiner till köket, så gött för just nu har vi inga alls i köket, inte så mysigt.
I går när jag och min syster va i knalleland så köpte jag ett par byxor och en tröja från Gina tricot. Köpte även en bok med kakrecept, muffinsformar och fjädrar till påskriset.


Systerbesök

Blev inte så mycket städ idag, min kära syster ringde och ville bli bjuden på fika:) så bjöd på både fika och mat, sen åkte vi iväg till knalleland och kollade lite affärer. Visar sen vad jag köpte.


Min underbara son <3


Maileg

Fint väder idag, sånt älskar jag. Man blir på så mycket bättre humör då.
Igår kväll började jag med storstädning som fortsätter idag. Gjorde köket i går, skrubba luckor, kyl, lister och sånt kul. Idag blir det tvättstugan.

Nu börjar Påsken närma sig och har beställt lite påskpynt att ha i riset. Blev från maileg som är en stor favorit, älskar allt! Har beställt det från luckylittleme.se


Recept på goda choklad muffins

100g smör (rumsvarmt)
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 dl mjölk
2 msk matolja
4 dl mjöl
1 dl kakao
2 msk vaniljsocker
2 msk bakpulver
1/2 tsk salt
150g mörk blockchoklad

Rör ihop smör, socker, ägg, mjölk och matoljan helst med elvisp.
Sen rör man ihop mjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och salt.
Häll sen i 100g hackad blockchoklad.
Lägg i formar och toppa med resten av den hackade chokladen.
200 grader i 20-25 min


Baka baka liten kaka

Blev lite bak när Theo kom hem, han älskar att hjälpa till med baket:)


Vad blir det för mat?

I dag har jag och Eden haft en mysig förmiddag hos Sofia och Meya. Nu ligger min goding och sover och jag sitter och tar det lugnt i soffan:) snart blir det till att hämta Theo på dagis och laga något god mat, men vad? kanske blir det lite bak också:) får se vad dagen bjuder på!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2133605/images/2012/pic_192668400.jpg" class="image">


Söndag igen

Nu va det söndag igen. Och älskling behövdes tidigare på jobbet idag med, fem timmar övertid.
Jag och barnen har varit ute och lekt i några omgångar, städat och myst:)
Nu ligger vi alla tre i sängen och kollar så ska det låta, ingen av dom vill sova så vi myser istället :) Får passa på för snart är mammaledigheten slut:( som jag kommer sakna att vara hemma med min älsklingar<3


Hemma igen:)

Nu är jag äntligen hemma från Gbg:) varit en lång dag, har egentligen inte gjort så mycket förutom att kollat in skolan, som verkade hur bra som helst. Jätte trevliga lärare så det känns skönt att fått träffa dom innan man har börjat. Efter det så har vi bara gått runt och försökt att hitta ett bra ställe och äta på, så stort det är i Gbg:) men tillslut hittade vi ett jätte bra ställe som va super gott. Nu är jag så trött i benen, blir till att lägga sig i soffan tills älskling och barnen kommer hem som är hos farmor.


Gbg

Idag har vi varit ute nästan hela förmiddagen och en liten stund på eftermiddagen då min syster kom på besök och ville in för hon frös och va hungrig:)
Nu sover barnen gott och vi sitter framför tv och kollar skavlan, blir nog till att ta fram lite fredagsmys me...

I morgon åker jag och pappa till Gbg och kollar in skolan som jag ska gå på i maj och göra min fotvårdsutbildning, ska bli riktig kul. Blir väll till att kolla lite i affärer när vi ändå är där och hitta något bra ställe och äta på.


Godmorgon

Idag är jag väldigt trött, efter en tjej som har svårt och sova. Känns inte som jag sovit nåt. Hon har så vissa nätter, får ingen ro helt enkelt:(
På schemat idag är storstädning, han inget igår så det finns och göra.

Theos nya tröja från hm. Han blir alltid så glad när han får något nytt. Ställer sej alltid framför spegeln och kollar och kollar sen säger han: fint mamma:)