Thomas sabo

Har blivit sugen på att köpa ett thomas sabo armband, roligt att kunna få smyken till det från olika typ när man fyller år. Blir lite mer peronligt då.
Charm up your life - Armband
Mummy & baby - Min lilla flickaMummy & baby - Min lille pojkeFaith - Pärla med kors
Några hängen jag verkligen skulle vilja ha till :)


nelly

Har nyss kommit hem från djurparken, tillbringade mesta tiden på lekplatsen coh så kollade vi på när björnarna matades med frukt. Theo tyckte det va riktigt roligt ville inte gå där ifrån!
Nu ska jag och syster ner till nellys utförsäljning och kolla om det finns något roligt att ha :)

Dejt med tjejerna!

I morgonkväll blir det dejt med min tjejer, en av dom bor i norge så hon kommer hem på besök. Så då ska vi träffas alla nere i stan på en drink eller två. Jag blir nog inte kvar så länge men alltid kul att träffas och tjata lite. Har inte blivit att jag har träffat så många vänner sen vi fick theo. Bara efter 4 mån så blev jag gravid igen, så det har blivit amning efter amning. så har haft fullt upp här hemma. Men nu börjar alla rutiner på båda barna gå väldigt bra, då kan träffas lite utan barn me!

I helgen kommer mina föräldrar hem efter att dom har varit i väg i 2 veckor med husvagnen uppåt i landet. så då blir det till att träffa dom, tänkte vi skulle ut på jakt efter kantareller som är så gott. Längtar redan:)

NU ska jag ut i köket och röja upp efter måltiden.

Djurparken

I morgon kommer en vän med sin lille pojk som är i theos ålder och min syster hit, så vi ska åka till djurparken. Blir ju super trevligt:) kan barnen springa sej trötta och kolla på massa djur. Men sist vi va där för ungefär 1 månad sen så va lekplatsen roligast:)

Theo har fem tänder som håller på och komma samtidigt, så han har varit ganska gnällig i några dagar nu, men så länge man vet vad det är så går det ganska bra. men tycker så synd om han! Han har ju varit ganska sen med sina tänder, han va över 1 år när han fick sin första. så nu kommer alla på samma gång. Eden har redan fått två, då va hon väll ett halv år. Tänk att det kan va så olika!En bild från djurparken på lekplatsen :) wiiii va det går

Funderar..

Om det ska bli dessa gardiner till köket? Ett väldigt bra pris på dom. Sånt gillar vi:)

Vit knythissgardin Carl & Emma med trycket "This Certifies..." från Svanefors
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.houseoflinnea.com%2Fse%2Fart%2Fvit-knythissgardin-carl-emma-med-trycket-the-certifies-fran-svan.php&h=7AQCbyFXp

Vit handlagad fototavla med text och 5 st klypor från All Time Design 

Även denna finns på den sidan, lite myssigt och hänga upp vid datorn med kort på barnen, och även en liten komihåg lapp:)

Godmorgon

Idag är jag trötter, men bara man börjar så kommer man igång. Barnen är klara med både blöjbyte, kläder, välling och frukost.
Försöker hitta en fin väggklocka till köket, har inte hittat någon som har fastnat för. Får leta vidare!
Har kollat lite på denna.


http://www.trend4you.se/se/art/liten-vaggklocka.php

Sova!

Ska snart lägga mej och sova..
Har varit igång hela dagen och kvällen känns det som. Städat, tvättat, handlat mat och grejat massor. Ser hela tiden nya saker jag måste ta tag i här hemma. Blir ju aldrig klar!
Barnen somnade inte innan för eb stund sen, förstår inte hur dom orkar va uppe så länge. Dom går upp vid 7, theo sover 1 timma vid 1tiden. Eden sover 2-3 gånger men inte så länge, kanske 2 tim högst. Och då håller dom verkligen igång från morgon till kväll med lek! Men så gooooa  dom är, leker så bra med varandra:)

Nu blir det sängen så jag orkar i morgon med allt som jag inte han med att göra idag.Mitt hjärta <3

Hemma igen :))

I fredagskväll blev det att jag och barnen följde med min syster till Gällstad, mina föräldrars hus som är på semester. För A behövdes på jobbet både lördag och söndag. Vi hade det jätte trevligt, lördagen åkte vi in till stan och hälsade på lina och noah på en fika och lek med barnen. Blev oxå lite shopping, pjamas, luvtröja och en tröja till eden. Blev inget till theo denna gång. Sen på idag så åkte vi och hälsade på morfar och hans fru. Men det är alltid lika skönt att komma hem! Älskar vårat hem, saknat A jätte mycket me.

Har ätit pizza och nu blir det storstädning här hemma!Eden provsmakar gungan :)hej hej

Väntar

Om 1 vecka så har A semester, har blivit så bortskämd efter att ha haft honom hemma så mycket efter hans knäskada. Men endå skönt att han kan jobba igen. Snart kommer min syster på besök, ska nog bli lite bak här hemma.
Theo och eden leker för fullt med varandra, så roligt att se när hon kryper efter han. Eden har nu blivit 7 månader och Theo är 20 månader om man märker redan va skoj dom har ihop.En bild från när vi va i falkenberg, hade det super härligt med sol, grillat, bad, lek och mera sol.
Kunde inte bli bättre, men va ska vi hitta på om 1 vecka? Då har ju A semester igen i 4 hela veckor!
Funderar på om vi ska åka till grebbestad? Har aldrig varit där men har kollat lite på nätet har hittat ett ställe där som verkar mysigt, med hoppborgar, krabbfiske och bad.