Leos lekland




Fick bilder av syster på Theo från Leos lekland:) 

Bf

Idag som sagt har jag bf, Men ingen bebis vill komma!
Ja ja bara till att vänta, är ju så nyfiken på vem det är som döljer sig där i magen:)



Eden har följt med morfar hem och ska sova där, hon va överlycklig! Skyndade på sig med kläderna, hon skulle kolla på Laban och äta glas:) 
Theo fick åka till Leos lekland med min syster så han är lika glad han:) 



Dagen innan Bf

Ingen bebis än! I morgon är bf dagen men bebis värkar trivas väldigt bra i min mage, så får nog räkna med att gå över. 
Annars har jag haft en ganska bra dag för älskling tog en föräldradag så jag har kunnat vila så mycket jag har känt för:) 
Blev tacos till kvällsmat som barnen älskar och jag med igentligen men orkar ju inte äta något, känner mej mätt hela tiden förutom på morgonen. 


Jag och Theo har pysslat lite idag. Gjort flaggor och övat på vilket land dom tillhör. 


Theo gjorde även ett litet kort till Noah, skulle göra ett till Solo med men sen blev han distraherad av något och sluta pyssla. Med han sa att det va hans två bästa vänner <3 som han ville ge hjärtan till. 

I morgon kommer pappa hit vid lunch! Kommer och gör min favorit mat, pappas potatismos med falukorv:) väldigt enkelt men så gott! 
Vid 3 kommer syster hit oxå och ska stanna över natt. Eden ska förmodligen följa med pappa/morfar hem och sova över där:) och Theo och syster ska hitta på något roligt på lördag förmiddag. Så nu gör det inget om bebis stannar någon dag till i magen. 


Bra dag:)

Sov otroligt dåligt i natt, så efter att jag lämnade barnen på förskolan blev till att sova tills jag skulle hämta dom.
Men efter det har jag haft en riktigt bra dag, känt mej pigg:) orkat massor här hemma som känns så skönt! Vill ha den här energin jämt, trött på att alltid va trött och ha ont. 
Snart är bebis här och förhoppningsvis energin oxå för att stanna:)


Mitt godis för kvällen:)

Mvc

Idag har jag eller rättare sagt hela familjen varit hos mvc. 
Allt såg bra ut. 

• Sf-måttet 36cm
• blodtryck 110/70
• hjärtljud 150
• huvudet rörligt, men ligger fortfarande neråt med huvudet.
• 7kg upp

Barnen tyckte det va väldigt kul att va med och höra bebisens hjärta. Tyckte sen att det va pappas tur:)
Barnmorskan va helt fascinerad över att hålla i bebisens fot, hon tyckte det kändes att bebisen va precis under skinet. Foten står verkligen rakt ut, man kan känna precis hur bebisen ligger:)


Hej och hå

Denna vecka är jag beräknad att få ett litet underverk:) helt sjukt när man tänker på det. Känns så nära fast ändå så långt bort. 
Börjar bli lite nervös över det hela eller mest hur snabbt förlossningen kommer gå, om tänker på förra. Hinner vi in? Var är Aman när det börjar? 
Har iallafall bestämt att älsklig lämnar av mej först på BB sen lämnar barnen. Bättre att jag sköter mej själv, så att barnen blir lämnade i lugn och ro.
Men men kanske tar jätte lång tid denna gång vem vet?! 


Lite fruktsallad innan läggdags! 
Tror jag själv har blivit fruktomann, väljer tillochmed frukt framför godis.. Jag som älskar godis!


Graviditets uppdatering

5 dagar kvar till bf. Har inga känningar alls så lär inte få för tidigt om det inte bara säger pang! 
Magen har inte sjunkit ner än men det känns som bebisen försöker borra ner huvudet längre ner hela tiden. 
Krypningarna i benen har försvunnit men halsbränna är verkligen kvar, fy så ont det gör!! Trött är jag ständigt och foglossningen blir bara värre och värre.. Men inte långt kvar så det kan man ju stå ut med:)) 

På tisdag ska jag till mvc och förhoppningsvis sista gången!


Hej

Börjar dagen med förmiddagsbesök av Irene med barn, super trevligt:) 
Sen lunch och nu städ och tvätt! 
Har inte lika ont i foggarna idag så då är det bäst att passa att göra så mycket man hinner för man vet aldrig hur man mår nästa dag. 


Hyllan på plats!


Onsdag

Mamma och pappa va på Ikea i helgen så köpte med lite till mej som jag behövde här hemma. Pappa kom i dag med allt och har hjälpt mej få upp nya lampor i kök och sovrum, hylla i barnens rum. Har haft tv i vårat sovrum som barnen har kollat film på men nu när bebis snart är här så får tven va deras rum. 

Annars har jag haft väldigt ont idag, inte värkar utan ont i foggarna. Varenda steg gör så otroligt ont!!! 
Sen känns det som bebisen försöker borra ner huvudet längre ner och det känns så obehagligt. 

Nu blir det lite tv med äpple och ett stort kallt glas mjölk som har blivit mitt kvällsgodis:))) 



10 dagar

Kvar! 
Kan inte fatta att snart är jag trebarnsmamma:)) vilken lycka, pirrar i hela kroppen för att snart kommer jag få träffa den lilla som gömmer sej i magen! Är det en tjej eller kille? Har den lockit eller rakt hår? Är den mer lik Theo eller Eden? Brun eller vit? 
Är så nyfiken nu så jag Dör!!!! Vill träffa den snarast! 



Mysigt:)

Så mysigt att natta barnen! Aldrig något bråk om att inte sova. Nu väljer dom en Varsin bok som vi läser för dom och som någon oftast somnar till, sen säger godnatt med pussar och kramar. Somnar sen själva i rummet, som för bara några veckor sen absolut inte skulle gått, satt hos dom oftast 1 Tim för att få dom att sova. Kommer underlätta mycket nu när det kommer en till i familjen:) <3


Syskonkärlek är det bästa som finns att skåda <3

V 39

Idag går jag in i V 39!
13 dagar kvar till bf, inte långt men nu är jag så nyfiken på den lilla i magen så vill bara att den ska komma NU:)

Förövrigt har mamma, pappa och mon syster varit här. Mamma har fyllt år så vi firade henne lite idag. Massa god mat och efterrätt. Kan knappt röra mej nu!!

Mamma och pappa ska nog till Ikea i morgon så då kanske vi får våran hylla till barnens rum. Hade varit skönt innan bebisen kommer:) 



BB väskan

Nu är det dax att BB väskan blir packad!

Har börjat med bebisens kläder, filt, nappar. 


Napparna kokade!




Lite av kläderna:) beige, vit och grått. Det mesta av newbie!


Gosig filt från newbie, en snutte apa och mössan som både Theo och Eden hade på BB <3

Kommit ett steg längre nu måste jag bara packa åt mej själv med!!!

Kul med snö:)

Äntligen lite snö så barnen kan få leka lite, är ju så tråkigt med regn! 






MVC

Nu har jag varit på mvc och allt såg jätte bra ut.:) 

• blodtryck 90/60
• hb 109
• blodsocker 5,2
• sf mått 33
• hjärtljud 148 slag/min
• 6,5 kg upp



Snart MVC

Sovit nästan hela förmiddagen medans barnen har varit på förskolan:)
Nu är dom hämtade och vi ska strax till MVC. 

Söndag

Helgen redan slut igen! :)
Brukar tycka det är tråkigt att helgen är slut men just så känns det skönt för då närmar sej förlossningen bara mer:))

Söndagen har vi tillbringat med Amanda, Martin, Solo och Lucas! Jätte trevligt att dom kom på besök, vi gjorde egen pizza som blev super gott även om min är väldigt tråkig men jag tycker den är super god:)
Barnen lekte för fullt, dom leker väldigt bra ihop. Börjar med att dom leker väldigt lugnt sen ökar det och ökar men inget gråt utan bara högt tempo, så det ska va:))



Eden och Lucas pusslade så fint ihop, godingar<3



Här har vi två riktiga busar, så underbara<3

Hej

Igår när vi va hos älsklings familj så ville Theo sova över. Eden ville inte hon ville följa med mamma och pappa:) Theo va lite tveksam precis när vi skulle åka men gav eden en stor puss och kram och märkte att det nog va henne han skulle sakna mest<3 
Eden blev lite ledsen när vi kom hem, hon sa att Theo va borta:( 
Eden fick va uppe lite extra länge med oss på kvällen och mysa, inte ofta man är själva med dom, skönt att kunna ge all fokus bara på henne ibland. 

Morgon blev väldigt lugn och skön med massa sällskapsspel, pussel och mys:) på eftermiddagen åkte vi och hämta Theo, möttes av massa kramar och pussar av godingen:)




När vi kom hem kom Lina och Noah på besök som vi alltid uppskattar:)) 
Nu sover barnen och jag och älskling ska kolla film! 

Helg:)

Nu är det helg igen:) tiden går så sjukt fort. Idag tog vi det väldigt lugnt på förmiddagen efter lite sömn för oss alla då vi försöker få dom sova hela natten i sina sängar. Theo är bara till att följa med han tillbaka så somnar han om men Eden vaknar nästan alltid kl 4 antingen vill hon sova jämte mej eller gå upp. Inget av det är bra eftersom när hon ska sova jämte mej som rör på mej hela tiden i sängen för att hitta en ställning som jag sover bäst på och eden som ska pilla, pussas, kramas, nypas mm. Så får ingen av oss sova. Och nu när vi blir en till så blir det helt enkelt för trångt med alla i sängen och när man ska amma, byta blöja och bebisskrik så kan det va skönt om dom har lärt sej att sova helt i sina sängar. 

Nu efter lunchen så har vi varit ute på lekplatsen och lekt en del. Nu väntar vi på att älskling ska sluta och åka till hans familj.:)






22 dagar kvar:)




Torsdag morgon

Varför är det alltid så att när man inte ska någonstans på morgonen, utan kan sova utan att klockan ska ringa då vaknar man helst vid 5!!
MEN när man ska upp så sover dom in i det längsta och vill inte gå upp när man väcker dom utan tar kudden över huvudet och sover gärna till 8!. 



Min trollunge <3 

Blöja!

Detta med att sluta med blöja!!
Med Theo va det så lätt, man såg direkt när han behövde gå och han började säga till snabbt att han va tvungen att gå och kissa. 
Men Eden är inte lika lätt och folk säger att det är lättare att pottränna tjejer än killar men tror helt enkelt att det har med personlighet att göra med. 

Vi har hållit på nu i några dagar och nu är hon inte lika mycket emot det som innan bär hon verkligen har vägrat. 
Men problemet är att hon visar inte en antydan på att hon måste gå eller säger något. Hon gör i pottan men man måste hela tiden minst 1 gång i timmen säga att hon ska gå, hoppas att hon snart säger till för vill inte gå ut med henne utan blöja och vill inte ha utan på förskolan för dom har inte tid till att gå med henne 1 gång i timmen. Visst det är väll bara till att ha mycket ombyte men inte kul om när hon själv inte bryr sej utan bara ler när hon kissar på kläderna och inte kul när det kommer på mattor, soffan ja överallt. 
Men men bara till att fortsätta hade varit så skönt om blöjan är borta till bebisen kommer:) vi har ju kommit ett steg längre än förra gången!! 

Vardag tillbaka

Nu är vardagen tillbaka och det känns ganska skönt. Efter lång ledighet ihop så blir rutinerna inte som Vanligt. 
Det va två trötta barn som skulle upp idag och gå till förskolan som va längesen sist. 
Nu ska jag bara städa och sen sova en stund innan jag ska hämta dom igen:) 




V 37

Idag går jag in i V 37:)
Tror jag har köpt allt som ska köpas. köpte faktiskt new born blöjor idag, så små dom är. Vad man glömmer fort. Funderar på om jag ska köpa ett babynest!? 

Annars mår jag ganska bra nu, behöver vila en gång mitt på dagen och får svårt att andas emellanåt. Halsbrännan har kommit med, mycket senare en vad jag fick med dom andra två så det ska jag vara glad för. Tycker mjölk hjälper så på kvällen blir det en hel del mjölk:)




Underbart:)

Eden sov hela natten i sin säng och vaknade inte innan 9:30, hon hade nog lite sömn att ta igen:)

Idag ska vi städa ut Julen, ska bli skönt att få bort allt. Tröttnar så fort efter att julen har varit. 

Ska se sen om jag får med mej älskling till Ikea, skulle behöva köpa en hylla till barnens rum. 


Antingen denna fast liggande 


Eller denna.?? Vilken ska man välja? 


Fredag

Fredagen börjar med att Eden tycker att kl 4 är en bra tid att vakna på morgon/natt och det va samma natten före. Hon somnade om sen vid 9 men då har jag ju Theo som är vaken så trött är man. Blir nog bättre när vardagen blir som vanligt med förskola och så. 

Annars har mina föräldrar varit är och hälsat på, ätit mat och sätt upp spjälsängen:) nu håller jag på och tvättar bebistäcken, kudde och sängkläderna, mysigt<3




Nytt år:)

Har varit ett super bra 2013 och känner att 2014 kommer bli ännu bättre med en ny familjemedlem:)) längtar så att få träffa det lilla pyret som busar i magen hela dagen och natten! Det har gått så fort och tänk att jag ska ha denna månaden, så nära nu:) 


Nyårsafton:) här är vi på väg att smälla smällare som dom hade väntat på hela kvällen! Så underbara allihop<3


Hos mormor och morfar på nyårsdagen.