Mjölkstockning

Började känna av det igår när jag började frysa när det va 20 grader varmt ute. På kvällen låg jag med feber och jätte ont i ena bröstet. Tror det va efter helgen när vi va i Falkenberg för då ville inte Zachariaz äta på nästan hela dagen, ammade han halv 10 på morgonen sen vägrade han äta och åt inte innan kl 19.00 på kvällen när vi kommit till Gällstad igen. Väldigt lång tid och han som brukar äta varannan timma så han bli ganska orolig, men efter det så har han ätit som vanligt. 

Måndag

Påväg till förskolan möte vi en annan förälder och hennes barn som va på väg därifrån och berättade att det va två barn som hade spytt efter frukosten där, blev att vända tillbaka vill inte ha någon magsjuka här hemma. 
Skönt att det va fint väder ute, så mycket roligare och mindre bråk om man kan va ute:) Efter att vi varit ute några timmar kom lina och Noah och hälsa på, jag gick in och amma Zachariaz sen tog vi en fika i gräset. 

Sen kom syster hit och hälsa på så då tog vi och åt lunchen ute me. 


Nu har vi kommit in efter nästan 6 timmar ute. Snart ska nämligen Theo på sin första fotbollsträning:))
Då ska jag ta tag i städningen här hemma som jag hade tänkt göra när dom va på förskolan. Gällstad

Känns som om sommaren är på väg:) så skönt med sol, jag och barnen har varit ute och lekt. Zachariaz och jag låg på en filt och njöt av solen och Eden och Theo lekte runt. Dom kom lite då och då och myste med oss med lite fika:)På eftermiddagen åkte jag, Theo och Zachariaz till Gällstad, sover här inatt för i morgon åker vi till Falkenberg en sväng. Eden och Aman har en egen dag ihop, hittar säkert på en massa skoj! 
KärlekSån kärlek!! 


Syskonkärlek <3

KlevabergetMina godingar


<3


Mina tre älskade och underbaraste barn
Glad påsk

Så underbart med sol och värme:)) varit ute i stort sätt hela dagen, barnen har lekt med alla sina kompisar på gården. 

Igår firade vi påsk med lina, Benjamin och Noah. Super trevligt, blev riktig "påskmat" tacos!! 

Påskharen kom både igår och idag:) igår fick Theo, Eden och Noah små påskägg och idag fick dom riktiga:)
Hade fyllt dom med massa småt och gott, lego, hårspännen, nagellack, Pokémon, hårsnoddar, små böcker, kinderägg, chips, godis mm.
Hade två super nöjd och överlyckliga barn:)Min superbebisZachariaz är så gooooo, kan inte få nog av honom. Han har blivit lite mammig men är inte så konstigt igentligen för jag kan inte låta bli han. Så mysigt med en bebis som älskar att va i sin mammas famn<3 underbart<3

Helgen

Lite bilder från Helgen
Åkte och kollade på får och lamm:)
Eden älskade det.


Theo tyckte det luktade illa:)


Bakade lite påskgodis


Här trivdes hon med


Och tyckte att lillebror skulle prova, men han va lite skeptisk:)


Eden sov lite längre idag så fick äta frukost till tv, för jag och Theo hade redan ätit. 

2 månader

Idag är det 2 månader sen Zachariaz kom till världen! 
Han allt mer med, kollar efter en hela tiden och skrattar åt en om man pratar med han. Han är väldigt sällskapssjuk, vill inte vara själv. Sover själv i sin säng på nätterna nu 1 vecka tillbaka men går inte på dagen, då måste han sova där vi är. Äter varannan timma dygnet runt, har fortfarande ont i sin mage men blivit bättre. Nacken har börjat bli väldigt stark. jollrar till en om man pratar med han, han älskar verkligen när man sitter och bara pratar med han då trivs han som bäst:)) 

BVC

Idag har vi varit på BVC på 2 mån kontroll. Han väger nu 5510 och är 58cm lång. Han följer sin kurva perfekt. Läkaren va där i dag med och gjorde en undersökning. Kollade höft, fontanellen, gom, hjärta, ögonen, nacke mm. Allt såg och va bra:))
Dom tyckte han såg jätte fin ut och va imponerad av hur med han va och hur stark hans nacke va:) 


Nästa gång blir det 3mån kontroll och 2 stycken sprutor!

<3Kort på mina älsklingar när dom va bebis:) 

LokaSuper goda! Jag som är otroligt dålig på att dricka vatten och har provat vanlig Loka och Ramlösa men tycker värkligen inte om det men dom här va riktigt goda. Visst det är inte bara vatten utan det är 14% fruktjoucie i, men inte några E ämnen. Ska försöka byta ut colan som jag dricker varje dag, denna är iallafall bättre.