Söndag

Idag har vi haft en riktig go utedag. Theo har varit ute i 7 Tim och då ville han verkligen inte gå in ändå. 
Nu längtar man bara mer till sommaren så underbart att kunna sitta och äta ute hela dagarna:)) 


Eden min lilla tok!! 
Hon har ju blivit blöjfri och är super duktig men sen när hon är ute så vill hon helst inte säga till för då vet hon att man måste gå in. Därför brukar det hända några olyckor ute men idag va hon ganska duktig på ett sätt:) Helt plötsligt såg man henne med byxorna nere... Hade sätt sig och kissat på vägen men lilla tok, men får väll se det på ett bra sätt iallafall men förklarade att hon måste kissa inne på toaletten. sen lite senare hittar jag henne igen med byxorna nere och då har hon bajsat i sandlådan!! Jaja barn är väll för härliga, bryr sej inte om nått.:)


Redan 7 veckor gammal! 

Helg

Det är helg och underbart väder på det, kan det bli bättre:) 

Igår va vi ute i stort sätt hela dagen. Morfar kom på morgon, vi va ute och lekte med barnen och Theo skulle öva att cykla utan stödhjul men självklart va det inget luft i däcken. Så blev inget med det men vi klättrade i träd och rulla i gräset istället:) 





Eftermiddagen tog vi en promenad till Ica maxi hela familjen, skulle köpt en cykelpump men lilleman va så ledsen i affären så det glömdes bort så klart. Ska försöka hinna med och åka och köpa det idag istället. 



Ska ta och sätta igång med lite städning nu innan Lunch sen blir det utgång för barnen i fina vädret med syster medans jag ska baka ananaspaj som jag ska bjuda gammelmorfar och Anna-Greta på som kommer i eftermiddag på besök. 

Mvc

Idag tog jag och Zachariaz en promenad ner till stan för jag hade bokad tid hos mvc på efterkontroll. Pratade igenom förlossningen om hur jag upplevde och tyckte om den och om hur amningen går mm. 
Lilleman har ju som sagt ont i sin lilla mage och fick sina magknip när vi va där så det fick bli bussen hem. 

Nu på eftermiddagen så har vi varit hos farmor och busat:) 


Eden spelar truma för oss <3

Kalas

Dagen började med att göra klart i garderoben och sen åkte vi till Gällstad och åt lunch, hämtade Eden och åkte på 3års kalas hos Goa Lucas:)


Spelar Bajsspelet:) 

Barnen va överlyckliga som älskar kalas:) Zachariaz sov igenom hela kalaset som kändes bra för han har varit lite gnällig, ont i magen och ögoninfektion. 



Sov så gott även i allt stoj runt omkring<3




Lördag

Haft en skön dag/kväll.
Morgonen hade jag och Theo en riktig mys morgon, älskling åkte och spelade fotbollsmatch. Jag och Theo började med att ta ut allt från våran gåingarderob är inte riktgt klara men det tar vi i morgonbiti 


På eftermiddagen har en gammal vän varit här på besök, har inte träffat henne på flera år. Hon har bott utomlands i 5-6 år så det är ett tag sen. Men riktigt mysigt att träffa henne och kändes som det va igår vi träffades:)

Eden är fortfarande hos morfar och mormor, igår kväll va hon med morfar på dans:) och idag hade dom åkt till en bondgård och klappat på kor:))




Helg

Började dagen med ett besök på BVC med lillhjärtat. Nu väger han 5110kg, 55,5 cm lång och huvudomkrets 38,5. 



Morfar kom och passade dom andra barnen medans vi va där och hade favoritmaten klar när vi va tillbaka:) 
Eden följde med morfar hem och ska stanna där till söndag då åker vi och hämtar henne och åker vidare till Lucas kalas:)

Theo och jag ska ha myskväll med jordnötsringar, Sprite och let's dance:)



Underbart



Finns det något underbarare en att få ha sin skatt i famnen?? Inte konstigt att alla mina barn inte vill sova själva, jag vill ju aldrig släppa ner dom... Älskar att känna doften och höra deras andetag. Det jobbiga är att tiden går så fort, älskar detta <3 <3

Onsdag

Blir en städdag idag.
Tvätten är igång, morgondisken är klar, ska rensa garderoben som är katastrof!!! Får ju inte plats med allt, så ska rensa massor. 
Sen ska jag dammsuga, skura golv, damma, bädda rent. Får bara hoppas Lilleman samarbetar. Theo och Eden är på förskolan så vill hinna så mycket som möjligt, för sen blir det all fokus på pluttarna:)

Ska nog starta en bloppis eller nått, har så mycket som jag måste bli av med. Inte lätt att få plats med allt i en 3:a. Massa barnkläder, skor, kläder, väskor mm
Vårt förråd är helt fullt kommer inte ens in där, så måste verkligen bli av med en hel del för nu fylls det på här hemma för i förrådet kommer det inte plats något mer..... 



Tiden...

...Går alldeles för fort...


Min Goa Tjej <3

Hej

Eftermiddagen har vi tillbringat hos farmor och nu på kvällen har älskling åkt och kollat på fotboll.
Theo och Eden ligger och sover, jag och Zachariaz myser i soffan:)




Tråk väder

Usch va tråkigt väder... Vill ju ha sol!!
Nu är barnen hemkomna från förskolan och vi ska ta oss lite mellanmål sen blir det väll lite pyssel inne idag. 


Eden leker med sin lilla hund hon fick av sin gudmor Lina igår:)) hon är så glad för den, matar, ute och går, ger den en spruta osv:))

God kväll

Har haft besök av fina Lina och Noah idag:) glömmer av hela tiden att hon ska ha barn men är så glad för deras skull och så roligt att vi får barn på samma år:))) blir lika stor ålderskillnad på Zachariaz och hennes lille i magen som på Theo och Noah:) fast nu får min plutt va äldst, han kommer va så stor när lina får sin:(( 



Söndag

Herregud va dagarna går fort.. Hade behövt några timmar till på dygnet!

Idag har haft en super mysig dag med mycket lek och cykel ute i det sköna vårvädret:) sen har vi grejat en hel del här hemma, besök av syster och hon, jag och Zachariaz tog en kvällspromenad. 


<3


Nybadade och har sina nya pyjamas på sej och lördagsgodis som blev söndagsgodis, blev aldrig något i går. 



5veckor

Idag är min lilla goding 5 veckor, va fort det går!!
Lilleman har haft ont i magen ett tag så idag köpte vi sempers magdroppar, vet inte om det kan hjälpa så fort eller om det bara är tillfälligt. Men efter att han fick dom idag så har inte haft ont nått och bajsat 2 gånger:)) det återstår och ser om det va dropparna eller inte, kan ju alltid hoppas!!

Annars idag så har vi haft besök av Amanda, Martin, Solo och Lucas:) barnen lekte för fullt kan jag lova, Theo och Solo försöker mäta sina styrkor hela tiden så helt otroligt att dom inte slog sej. Eden va så glad att hon hade Lucas att leka med:)) 



 

Helg

Bra dag idag.. 
Finbesök av Ronja och Hugo på förmiddagen, alltid lika trevligt:) 
Sen blev det lite lunch och städ som va behövligt.. Tar ganska lång tid att städa med en lillkille på armen:)) vill inte ligga själv alls nu, hmm måste få han att vilja sova själv lite blir svårt att få ihop allt här hemma annars. Men annars tycker jag att livet som 3 barnsmamma är fantastiskt, så mycket Kärlek <3


Mina killar <3



En cykeltur blev det igår:) En Glad Theo!


Vår

Äntligen känns det som vår!:)
Så härligt att få se solen, man blir så mycket piggare.
I går tog vi en tur ner till stan. Igentligen skulle bara Theo och hans faster ner till stan, hon skulle ta han till frisören. Men Eden ville oxå följa med så vi åkte allihop. 
Theo blev klippt, vi tog en macdonalds och blev nya kläder till Zachariaz:)

Idag så håller vi på och städar balkongen och bakat muffins (theos favorit) 
Snart lunch sen ska vi ut och leka, Theo längtar till att få cykla.


Theo hjälper till att städa:)


Eden va inte lika hjälpsam:))


Måndag

Ja som sagt så har vi varit hos BVC med lillkillen.
Han vägde nu 4870kg så har gått upp lite mer en 400g på en vecka:)
Va 54cm lång, växt 5cm sen han föddes.
Hon tyckte han värkade äldre en 1 mån i hans sätt, hur han kollade och va med i blicken och hur stadig han va i kroppen. 




BVC




Nu ska vi till BVC och väga sötisen <3

Trött

Nu ska jag snart sova, ska bli riktigt skönt. 

Två andra som är/var trötta idag är Theo och Eden. Jobbigt att vara i Gällstad:) dom brukar aldrig sova något mitt på dagen men idag gjorde dom båda det.


Eden somna hos morfars famn, godingen<3


Theo somnade på sitt sätt:)) 
Väldigt roligt när man kan hitta dom sovande på roliga ställen, detta är bakom en fotölj på golvet som han har lagt kuddar på:)



Gällstad & kalas

Varit i Gällstad sen i morse, barnen har varit ute och lekt nästan hela dagen. Jag, Theo och Zachariaz har varit på kalas på eftermiddagen medan Eden ville stanna med morfar:) 
Nu på kvällen har vi grillat och kollat på mello. 



Altanen är det gött att sitta på:)


Amadeus hjälper Theo med spelet.


Zachariaz tycker Carolina va väldigt rolig:))

Let's dance

Haft en bra dag i dag. Barnen har varit glada och på mycket bättre humör. 
I morgon åker vi till Gällstad, morfar/pappa kommer och hämtar oss kl 8 så blir att vi äter frukost där, mysigt:)
Vid 15 åker vi på kalas till Algot som fyller 1år sen åker vi tillbaka till Gällstad. Älskling kommer efter sin match. 


Theo; Ska vi hoppa här ifrån eden? 
Eden; Ja klart vi ska! 



Målar till mamma:) 


Mitt let's dance sällskap har somnat<3

Helg:)

Igår va det lite grinigt här hemma, Eden höll på gråta från och till hela dagen och få passar Theo på att retas med henne. På eftermiddagen/kväll så åkte T & E till farmor medans älskling spelade match och jag och Z tog en promenad och sen myste ner oss i soffan. 
När älskling va och hämtade barnen på kvällen så mådde Eden jätte dåligt, hade jätte ont i örat med med alvedon och nässprey somnade hon. Förstår nu varför hon inte va sej själv på dagen. Nu på morgonen värkar hon bättre men får se hur dagen artar sig.


Eden målar till morfar


Theo övar på att skriva lite:)

Antibiotika

Theo fick ett konstigt sår i onsdags förra  veckan och har bara blivit värre och värre, så ringde 1177 som misstänkte svinkoppor. Så behandlade det som det men sen i går kände jag att det kanske inte är det så åkte med han till BVC och doktorn trodde inte det va det. Men han kunde inte riktigt säga va det va heller. Han fick antibiotika för att vi har en liten bebis hemma och ifall om det smittar. 

Eden har fått gå själv till förskolan denna vecka medan Theo är hemma och myser med mej och Zachariaz:) 
Theo är så duktig på att ta medicinen som smakar pyton som han ska ta 3 gånger om dagen i 10 dagar. Hoppas att det försvinner snart för han har väldigt ont på såret som sitter i näsan och under näsan. 





Söndag

Så va helgen slut...

Eden vakna halv 5 i morse och va hungrig och törstig:) efter det så va hon hur pigg som helst och det märks inte något av att hon va sjuk igår. 

Fick hem bekräftelsen av Zachariaz namn från Skatteverket i fredags och på det har dom skrivit med ett S i slutet på namnet så får ta och ringa dit i morgon, undra om dom kan ändra det nu??
Annars i morgon blir det jag och barnen själva hela dagen och kvällen för älskling ska på match direkt efter jobbet, får försöka hitta på något roligt för dom!



Den här lilleman får otroligt mycket pussar i det här hemmet:) ingen av oss kan få nog av den här godingen, Eden är nog den som pussar mest. Hon viskar till honom att du är min bästa kompis <3:))



3 veckor

Idag är min lillprins 3 veckor och han växer som bara den. 
Blev hans första bad idag som han tyckte riktigt mycket om. Har fått vänta med att bada han för han va så torr i huden så dom tyckte inte vi skulle bada han dom första veckorna för det gör huden bara torrare. 




Första badet:)

Barnen va bjudna på Noahs kalas i dag på Leos lekland men Eden vakna i natt med hög feber så hon fick stanna hemma med meja och Z. Hon har legat helt utslagen i soffan hela dagen:( hoppas hon är lite bättre i morgon. Theo och älskling åkte på kalare och Theo va super nöjd, hade haft jätte kul sa han:)) 





BVC

Idag på förmiddagen har min kusin och hennes barn varit här och hälsat på:) barnen har lekt som tokar!! 

På eftermiddagen va det dax för 3veckors kontroll på BVC med Z.
Han vägde nu 4426kg, så han har nästan gått upp 1/2 kg på lite mer en vecka:) min lilla tjockis, har nog grädde i bröstmjölken.