Kvällen mot sitt slut!

Efter en jätte mysig kväll med god mat, massa spring och bus på barnen så har lina och Noah åkt hem. Theo fick feber igår och har fortfarande feber, har varit lite lugnare än vanligt men jätte glad ändå. Nu sover barnen gott i sina sängar och vi har bänkat oss gott framför soffan med tilltugg:) blir till att kolla raketer i fönstret om man orkar hålla sig vaken! Gott nytt år på er alla:)


Nytt år!

Nu börjar snart det nya året! Denna dag är väldigt speciell och känslig för mig. För exakt 1år sen så va det när att jag förlorade mitt lilla hjärta Eden som slutade bara andas utan någon anledning. Jag, min syster och Eden va i knalleland och kollade lite affärer och helt från ingenstans slå slutade Eden att andas. Medans personalen i affären vi var i ringde 112 så fick jag dra av henne overallen och skaka, slå i gång henne. Ser att hela hon är blå och är som en trasdocka. Men precis innan ambulansen kommer så börjar hon andas igen och skriker högt. Det tog fyra minuter innan ambulansen kom så hon andades inte på ca tre minuter, det va mina värsta minuter i hela mitt liv, kändes som en evighet. Vi fick åka in till sjukhuset och låg inne på neo i 5 dagar, gjorde alla tester som fanns men hittar inger fel på henne och hittade ingen orsak varför det hände. När detta hände så va Eden bara tre veckor, ni kan tänka va många nätter man inte vågade sova för att man va rädd att det skulle hända igen. Eden mitt lilla hjärta är en kämpe som jag är så tacksam att jag har, älskar dig så!
Denna dag blir lugn, blir till att fira allt som man har här livet och det nya året. Det blir bara vi, min syster, Edens gudmor och hennes pojk. God mat och lek med barnen!


Före, Efter

Här kommer några bilder på rummet före och efter. Har lite grejer som måste köpas innan det blir helt klart. Gardiner, hyllor, lampa osv.


Göra om:)

I morgon börjar vi och göra om barnens rum, nya tapeter blir det först.
Sen med inredningen har jag inte bestämt mig än hur det blir.
Tycker det är lite svårt att få det bra när dom delar rum, så får försöka tänka ut något bra. Har ni några bra idéer till ett rum till en pojk och tjej som delar?


Underbart.

Har haft en helt underbar jul, vart i fyra dagar med firande på olika håll. Alla har fått super fina julklappar, mer än nöjd:) barnen har fått så mycket, har inte hunnit plockat upp allt!
Ingen av dom va rädda för tomten heller, kul:) Theo skulle följa med honom när han skulle gå, så söt!


GOD JUL!

God jul på er alla!! Här har vi haft en jätte mysig morgon med god frukost och klappar från julstrumpan. Nu blir det dusch för alla innan vi går till A familj och firar jul:)


Uppesittarkväll.

Just nu sitter vi och myser framför tv med Bingolotto, får hoppas man vinner något me.
Nu är vi oxå nästan helt klara för julen, bara lite julklappar som ska slås in, i morgon beger vi oss till A familj. På juldagen till min familj och på annandagen åker vi till min morfar:)
Fullt ös!!


Snart klar:)

Städat, tvättat, grejat och vart i stan och julhandlat:) blir man aldrig klar? Säger hela tiden att ska bara åka ner till stan och köpa det sista, om och om igen. Hade behövt att åka till knalleland i morgon för hittade inte det jag sökte i stan. Får se om det hinns med!
Theo har somnat så gott i min famn:) mitt hjärta <3


Snart jul....

Som jag längtar:) blir som barn på nytt, älskar verkligen julen!!!
Är fortfarande förkyld men på bättringsväg känns det som, Theo fick vara hemma från dagis idag och i morgon vill inte ha hem mer baskilusker från dagis. Nu är han ledig från dagis ända till den 2 januari så nu ska här mysas:)

Idag tog jag mig ner till stan även om jag kännde mig sådär, men så härligt det va att träffa min vän på en trevlig fika. Som jag saknar henne, bor numera i NY. Vi kan sitta hur länge som helst och bara skratta och skratta, vilka minnen vi har ihop, flytta hem nu!!!! Du är så saknad här. Sen blev det ännu mera julklappar köpta, julstrumporna är fyllda. Theo han kollar och kolla börjar undra vad det är som händer, pratar om tomten hela tiden.
Ne nu sängen och får hoppas på mer sömn än i går natt!


Så trött, så trött

Nu vill jag bli frisk..
Orkar ingenting, börjar städa lite men efter en stund måste jag sätta mig, hostar som en tok och blir helt andfådd. Ser bara hur mycket som måste göras här hemma men orkar inte:(
Imorgon ska jag iallafall försöka ta mig ner till stan och ta en fika med min fina vän som är i Sverige och hälsar på, blir säkert någon julklapp köpt me!
Nu ska jag hoppa i sängen och sova mig frisk!!!!


Julklappar:)

Idag har jag nästan fått köpt alla julklappar, nu måste jag bara gå igenom och kolla läget så jag inte har glömt något. Ska nu oxå hinna med att slå in alla paket, kommer ta ett tag:)
Älskar verkligen julen, alla paket och framförallt umgås med hela familjen, finns det något bättre:)
Sen all god mat och alla roliga spel som spelas över julhelgen, love it!


Tomten!

Nu börjar jag känna mig lite bättre, fortfarande väldigt förkyld men kroppen värker inte längre.
Man blir knäpp av att bara sitta inne så vi åkte iväg och köpte lite julklappar, och det bästa va att vi fick träffa tomten:)
Theo tyckte det va lite konstigt, stod länge och kollade innan han gick fram och gav han en kram. Sen vi kom hem så har han bara pratat om tomten och skrattar samtidigt.
Alla har somnat här hemma förutom jag som sitter och njuter med lite gottgott och kollar på så mycket bättre.


Bortskämd:)

Sitter här i soffan och min sambo diskar och gör det fint. Och snart ska han åka i väg och köpa pizza till mig:) så underbar han är!!


Sjuk.

Fy ni har man blivit sjuk. Barnen har varit lite förkylda några dagar, men i natt så åkte jag på det. Både förkylning, ont i halsen, hosta och feber. Och inte nog med det så hade vi varken nässprey eller Alvedon, så kunde inte andas och frös som bara den i natt. Inte roligt alls det här!
Idag tänker jag inte göra nått förutom att va och ta hand om barnen..


Från dagis:)

Denna fina kom Theo hem med från dagis, nu hänger den fint i köket <3


Själv!

Theo har kommit i det stadiet att han ska göra det mesta själv, som jag tycker är jätte roligt. Men på morgonen kan man bli lite stressad, blir till att gå upp tidigare helt enkelt!
Nu hade jag oxå tänkt mig att eden ska få prova äta själv, ja undra om det kom mest på golvet en i munnen:)


Lugnt och skönt.

Idag en lugn och go dag. Theo har varit på dagis medan jag och eden har varit och hälsat på en vän och hennes barn. Sen efter att Theo har kommit hem så har vi bara lekt och städat lite!
Nu väntar vi på att A ska vakna så vi kan börja med lite mat!
Men vad ska man laga?


Åska?!

Tycker det är så konstigt att det ska åska nu, när det ska va vinter!! Tycket det är så obehagligt med åska och speciellt när A är på jobbet. Tankarna far om kring när man ligger i sängen och försöker sova. Tänk om det börjar brinna i barnens rum och så vidare. Hämtade in barnen in mig, känner mig tryggast då. Men efter bara några minuter efter att jag har hämtat dom så slutar åskan. SKÖNT!
Bär tillbaka eden till sin säng eftersom hon sover bäst där, Theo får stanna hos mig eftersom han sover bäst här:) och jag slipper sova själv:)

Ne nu ska jag försöka sova igen!


Typiskt!!

Vet inte men någonstans fick jag och min syster för oss att stan va öppet längre nu i december månad, men icke. Efter en stund när vi hade gått i stan, så stängde allt! Han inte köpa en enda julklapp. Men men får väll bli en annan dag!

Vi åkte hem och lagade god mat i stället. Philipinsk Pippi med pasta, sallad och grekiskt bröd, mums!
Nu lite tv innan sängen kallar, natt natt


Stan nästa:)

Efter att vi kom hem från lucian, så gick vi och la oss. Ojojoj har inte sovit så gott på jag vet inte när. Sen gick vi och hämtade Theo på dagiset och han va lika trött han, somnade innan i vagnen hem. Vi är inte vana att gå upp så tidigt, man är bortskämd när man är mammaledig (för det mesta)

Nu väntar jag på att min syster ska komma, vi ska till stan och köpa massa julklappar:) har igentligen köpt klart till barnen men hittar säkert mer! Ska kolla efter lite kläder till barnen oxå som dom ska ha på julafton.


Lucia

Kom nyss hem från luciafirande på dagis. Blev inte så mycket kort eftersom Theo inte ville vara med, skulle sitta med mamma. Eden kunde varit med istället, så som hon sprang omkring. Hon är verkligen inte rädd för något! Men mysigt va det:)


Potträning

Håller på och pottränar Theo. Han tycker det är riktigt roligt, vill helst sitta där hela dagen:) men långt i från blöjfri. Morgon kissar han i pottan, annars på dagarna blir det till och från! Låter han oftast springa naken för att han ska märka när han behöver, när vi är hemma! Så duktig så!

Tänk va knäpp man blir när man får barn. Bajs, kiss, snor ja allt äckligt. Men konstigt så blir inte sina barns sånt äckligt! När Theo bajsa första gången tog A kort på det bara för att visa mig för att ja inte va hemma:) och man blir helt lycklig när man ser det!


Måndag igen!

Tiden bara springer i väg, snart jul:)
I morgon är det lucia. ska ner till förskolan och se Theo gå sitt första luciatåg:) kommer sitta längst fram med min videokamera och va så stolt!
Vi får väll hoppas att han står kvar och inte springer till mig och eden, A jobbar till 7, det är då det börjar men får hoppas han hinner se lite av det!


Tredje advent!

I dag är det redan tredje advent. Det går så fort, behöver få in en heldag i stan för att köpa klart julklapparna. Måste oxå till julklappspelet som vi har varje år, alltid lika mysigt!
Jag har många saker på min önskelista. Brukar aldrig komma på vad jag önskar mig, men i år är det annorlunda:)

Från hvitavillan.se (lexington)önskar jag mig detta fina till sängen!


Myskväll

Kommit hem för ett tag sen och nu sover barnen gott. Så nu tänkte vi kolla på filmen som går på fyran, borta bäst, hemma värst. Tar nog fram lite chips och dipp, alltid gott:)


Strömavbrott

Precis innan man skulle få veta vem som vann idol så går strömmen. Men har läst mig till att det va Amanda som vann:) helt rätt! Nu blir det sängen för min del och får hoppas lilltjejen sover gott hela natten och Theo med såklart, men det gör han alltid:)


Idolfinal!

Har kollat på första delen av idol, nu väntar vi in på vem som blir vinnaren?!
Jag tror och hoppas på Amanda F. Har varit min favorit sen dag ett!

Barnen sover och jag och mor min sin och pratar lite, samtidigt som vi kollar ut på snön som vräker ner = Pulka med barnen i morgon :):)


1årskontroll!

I går kom min barndomsvän och hennes två underbara barn hit och hälsade på, hade jätte trevligt så vi bestämde oss att jag och barnen följde med dom hem och tillbringade natten där:)
Tog lite tid innan barnen somna, eden är så van vid att somna i sin säng och där skulle vi försöka få henne och somna på madrassen. Efter tredje vällingen och klockan som va runt 23:00 så somnade hon! Men både Theo och eden vaknade om vart annat hela natten. Mys hade vi ändå:)

Om några timmar ska eden på 1årskontroll och få spruta, får hoppas hon inte blir dålig i kväll, för vi ska hem till min familj direkt efter och tillbringa natten där:)
Nu städa och packa innan vi ska åka!


Maileg

Eden leker med sin nya maileg kanin. Älskar allt från det märket, så fina! Kommer nog gå till kurragömma och köpa något mer i julklapp:)


Sovmorgon:)

Så skönt, fick sovmorgon idag till 9:) A tog hand om barnen när han kom hem från jobbet nu på morgonen, världens underbaraste man! Snart tänkte jag och barnen ta och gå ut en sväng, förbi affären me.
I morgon ska A på julbord med jobbet, så då åker jag och barnen till min familj och tillbringar natten där.


Ny design!!

Äntligen har jag en fin design. vet inte själv hur man gör, så fick hjälp av endenise.blogg.se. Otroligt duktig och snabb! Så jag tackar så mycket, blev riktigt nöjd:) visst blev den fin?!


Lilltjejen

Börjar bli sjuk:( näsan rinner, hostar när hon ska sova. Igår natt hostade hon så hon spydde:( men glad är hon ändå, min lilla trullsa <3 Får väll hoppas att Theo slipper det iallafall!
Nu har A jobbat tre nätter och det har gått jätte bra, han åker vid halv 11 på kvällen och då går jag ändå och lägger mig. Sen går vi upp när han kommer hem och äter frukost ihop:) mys mys.


Snölyckta

Kom precis in, först va jag och Theo ute och lekte i snön. Åkt pulka, gjorde snöängel och gjorde lite snölycktor här och var! Sen gick vi in och hämta Aman och eden så dom fick följa med till affären. Eden fick prova pulkan för första gången, hon älskade det:)
Nu blir det varmt bad och varm choklad!


Underbara snö!

Äntligen är den här, snön! Som vi har väntat. Theo tyckte det väldigt konstigt när vi gick ut i dag, han kommer inte ihåg snön från förra vintern. Så idag blev det pulkan till dagis, så roligt han tyckte det va och fort gick det i backen ner:)
Känner mej väldigt trött idag, eftersom eden kände för att va uppe från 03:00 till 05:40. Ska nog ta och lägga mej och vila när A vaknar, han sover nog till tre kan jag tänka mej, han har ju börjat jobba natt! Ne nu ska jag ner och hämta min Theo på dagis!
Ut med er alla och lek i snön:)


Happy:)

Tror ni min tjej blev glad när hon fick detta fina kök? Theo blev nog ännu gladare:) finns att köpa på barnlyan.se
Är verkligen värt pengarna, bra kvalité och barnen har lekt med det från morgon till kväll!


Kalas:)

Haft en jätte trevlig dag med släkten på besök! Eden va nog gladast, speciellt av alla paket (pappret & snöret) :)
I morgon åker vi hem till A familj och firar lite, blir skojigt!
I morgon kväll börjar A jobba natt med, så nu blir det att sova själv hemma med barnen! Skönt att Theo nästan alltid sover inne hos, slipper jag sova själv:)

Snart 1år

På måndag fyller min lilla tjej 1 år, tyckte det hade gått fort när Theo fyllde 2år. Men med eden känns det som hon kom till världen i går! Min lilla bebis är nu en liten tjej:) så söt och så underbar, hon är bara för härlig!
I morgon kommer min familj, morfar och hans fru på kalas. På kvällen åker vi nog till amans familj och firar:)
Igår åkte jag ner och köpte dom sista presenterna, hittade dessutom massa julklappar:)!
Nu vill min lilla tjej nog sova lite!
Puss och kram på er