baskläder barn

Måste ta och handla lite baskläder till barnen nu när det börjar bli lite kallare. Theo behöver ha lite extra för måste ha ett upplägg på förskolan me. Har hittat lite från hm.
Lyckas inte att ladda ner bilderna på kläderna, försöker i morgon igen.
Men väldigt enkla tröjor i 2-pack och mjuka byxor i olika färger, sköna att under regnkläder eller overallen. Och bra pris:)
Ska även och till Lager 157 som har väldigt bra och biliga barnkläder.
Nu blir det sängen för min del och hoppas att min lilla tjej sover bättre i natt, känner att jag behöver sova lite mer!

Idol

Sitter här själv och kollar på idol, medans barnen och aman har somnat!
Har börjat få ganska bra sovrutiner på båda barnen nu, har fått dom och sova mellan sju halv åtta och vaknar vid sju halv åtta på morgonen. Men lilla eden vaknar ganska många gånger på natten fortfarande, men det går bättre!

Vi håller på och skola in theo på förskolan och det går riktigt bra, han springer runt och leker med allt och alla :) Eden tycker det är lika roligt hon men hon får ta och stanna hemma ett tag till! Min lilla pärla <3

ska ta och beställa hem massa kort på barnen, har inte framkallat nåt sen theo föddes så det finns en hel del att framkalla.

Nu är den här:)

I dag ska vi ha dop för Eden Anne Beyan Okbazgei Johansson :)
Ska bli både roligt och skönt att få det gjordt, vi har dragit ut på det länge nog. Hon blir ju 9 månader på måndag.
Tror jaghar allt under kontrol, men det är fullt upp. Håller på och städar här me, för vi ska fira min systers födelsedag här hemma hos oss efter dopet.

Igår va jag och gjorde mina naglar, blev riktigt bra:)
Ne nu måste jag skynda mej.....