Bakdag

Bakat tomtefudge och påbörjat pepparkakshusen. Ska fortsätta i morgon:)
Klar!

Nu är äntligen kalendern klar. 
Barnen blev jätte glada när dom såg den, ville helst öppna nu:)Satte upp granen i barnens rum igår efter att dom har tjatat i några veckor. Dom har valt en blå gran med rosa stjärna. Och för första gången så somnade dom själva i sitt rum. Vi brukar nämligen sitta där inne tills dom somnar men nu när lamporna i granen va tända så gick det bra utan oss i rummet. Kanske va så enkelt att bara köpa en nattlampa sen. Får väll se i kväll om det går lika lätt!!?
Julklappskalender

24 paket inslagna, bara 24 kvar! Det tar en stund men kul är det:) 
Julmarknad

Varit på julmarknad på åhaga i dag. Så underbart med marknader, speciellt med julmarknader. Barnen tyckte det va lika kul dom efter att dom har pysslat, bakat, snickrat bil och flygplan och skrivit önskelista till tomten som va på lunchrast:)
Mvc

Idag har jag varit hos barnmorskan. Theo fick följa med eftersom han va hemma från dagis, haft feber men hoppas att den håller sig borta nu. 

Lyssnat på hjärtat som låg på 140 slag i minuten, SF-måttet låg på 28 så det va bra:) 5kg upp nu.! Mitt blodtryck va ganska lågt 95/65 så det förklarar ju varför man blir lite yr ibland. Går in i vecka 30 i morgon, 11 veckor kvar!:)

Theo tyckte det va väldigt spännande att höra hjärtat på bebisen och när den sparkade till på barnmorskans hand så skrattade han högt. Men han förklarade tydligt för henne att det måste va en lillebror i magen, fick absolut inte vara en tjej. :)