Grillkväll

I kväll va vi bjudna på grillkväll med förskolan:) hur trevligt som helst, barnen lekte som tokar som vanligt.

Skolan går toppen, nu har praktiken börjat då är det lite kortare dagar, som är väldigt skönt. Vi har övat massor på fotmassage och fredag ska jag ha min första kund, blir väldigt kul och spännande!

Natt natt på er.


Skolan

Nu har jag snart redan gått en vecka i skolan. Har varit väldigt mycket men riktigt roligt:)
Barnen har jag saknat som bara den, men älskling har hämtat dom ganska tidigt varje dag så dom har inte behövt ha för långa dagar på förskolan.
Helgen blir till att åka till våra mammor och fira, längtar redan!!!


Mammaledigheten slut:(

Då va den slut!!!
I morgon börjar jag på fotvårdsutbildningen, börjar bli lite nervös men det ska nog gå bra.

Helgen har varit toppen! I går tog vi en promenad till stan och kollade in marknaden. Blev bara ballonger och lite godis, men det är bara mysigt att gå runt och titta lite.
Idag har vi varit ute på gården och grillat med alla grannar, mysigt. Sen kom syster på besök som va 2 veckor sen sist, alldeles för längesen.
Nu ligger jag i sängen och måste verkligen sova så jag orka gå upp när klockan ringer vid 6. Har varit bortskämd länge nu....
Natt natt


Bra!

Allt gick super bra på förskolan, inga problem alls:) Nu kan jag känna mig lugn på måndag.

I morgon kommer lina och noah hit på besök, som vi har saknat dom <3

Nu sängen, natt natt


Ensam!

Nu har jag lämnat båda barnen på förskolan, ska inte hämta dom innan klockan tre. Så tyst och ensamt här hemma, känns väldigt konstigt.
Vad ska man göra då? Städa? Sova? Kanske både och?:)
Förhoppningsvis går allt bra på förskolan för måndag börjar allvaret!!! Både spännande, nervöst och ledsamt att inte få va hemma mer med mina två hjärtan:(


Förskolan tummen upp!

Gick så bra på förskolan, eden älskar det som jag visste att hon skulle göra. Jag har ju varit lite nervös med hur dom skulle få henne och sova.? men inga problem, gick på några minuter sen sov hon i 1,5 timma:)
Theo däremot tyckte det va väldigt konstigt att jag va där. Ville bara va med mej och absolut inte sova.


Frisk:)

Nu är Theo äntligen frisk igen:) så i morgon blir det förskolan och inskolning på Eden. Mycket spännande!!
Nu är det bara 1vecka kvar av mammaledigheten och dags för utbildning. Bara till att njuta av den sista veckan tillsammans med familjen, som jag kommer sakna att vara här hemma med mina älsklingar!!


Vill!!

Att Theo ska bli frisk!!
Trodde han höll på att bli frisk för igår va han mycket piggare, va uppe och gick och fick i sig lite mat. Men sen efter kvällsbadet så sa han att han hade jätte ont i magen och strax efter det så spydde han igen:(
Försöker få i han vätska men han vill inte och han är så envis så går inte att övertala.
Hoppas det vänder snart... Skulle iväg med Eden på inskolning i dag men fick skjuta på det till på måndag. Har tre dagar den veckan sen börjar hon på måndagen därpå.


Magsjuka..:(

Min stackars Theo fick magsjuka i söndags kväll. Har legat helt utslagen i soffan sen dess och gör fortfarande. Vaknar bara till för att dricka och byta blöja, stackarn:(
Skulle ha skolatin Eden i går men det får vi ta när Theo är frisk igen och så får vi hoppas ingen mer av oss blir sjuka..


Pappa/morfar 61år

Idag åker vi till Gällstad och firar pappa/morfar som fyller 61år idag:) eftersom han har fått en mega stor grill i födelsedagspresent så blir det grillat på kalaset:) mmmmmmm
Nu måste vi göra oss klara för att åka..