Zachariaz 7månader

7månader är nu min underbara goding! 

Ja vad har hänt den senaste månaden?! Ålar fort som bara den, över trösklar och saker:) toaletten, diskmaskinen, tvättmaskinen är väldigt intressanta. Om dörren till toaletten är öppen då försvinner han in där snabbt. Diskmaskin är nästan omöjligt att plocka ur och in när han är i närheten, drar och sliter. 
Har nu börjat försöka krypa, har inte förstått hur man ska göra så står på alla fyra och gungar framochtillbaka.



I matväg så äter han fortfarande bra. Välling på morgonen, banan eller avokado vid 10, mat vid 12-13, frukt vid 14:30, gröt och frukt vid 18 och välling vid 19. 
Han är förövrigt väldigt nyfiken på allt vi äter så får smaka på lite allt möjligt (lite)

Sovrutiner: går upp vid 7-7:30, tar en tupplur efter mellanmålet kl10 till 11:30 sen sover en omgång vid 14:30-16 ungefär går sen och lägger sig för natten kl19, vaknar ibland vid 03 på natten och får lite ersättning.

Två små tänder har oxå kommit:))

Använder napp när han ska sova och sin lilla snutte till apa som jag har fått ta och köpa en extra så att jag kan tvätta en mellan varven, han älskar den!!

Är fortfarande väldigt glad och nöjd med livet, älskar uppmärksamhet och sina syskon. Speciellt att ta det dem leker med, Theo och Eden har blivit väldigt duktiga på att städa upp efter sig för dem har märkt att annars kommer Zachariaz och tar det direkt:)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback